Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΠΡΟ: Επιβεβαιώνει πώληση συμμετοχής από Lamda

Στο 0% από 14,78% κατήλθε το ποσοστό συμμετοχής της Lamda Development επί του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank Properties.

ΕΥΠΡΟ: Επιβεβαιώνει πώληση συμμετοχής από Lamda
Η Eurobank Properties ανακοίνωσε ότι η Lamda Development πραγματοποίησε στις 21 Αυγούστου 2012 πώληση 9.017.987 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, συνολικής αξίας 42.835.438,25 ευρώ.

Μετά τη συναλλαγή αυτή, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της Lamda Development επί του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank Properties κατήλθε από το 14,78% στο 0%.

Σημειώνεται ότι η Lamda Develompent είναι πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον κ. Αθανασίου Οδυσσέα, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank Properties και διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lamda Development.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, όπως μετέδωσε το euro2day.gr, πέρασαν μέσω του Χ.Α. έξι πακέτα 9.017.987 μετοχών της Eurobank Properties, που αντιπροσωπεύουν το 14,78% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγοραστής είναι το καναδικό γκρουπ Fairfax Financial, το οποίο αγόρασε το ποσοστό που κατείχε στην εταιρεία η Lamda Development.

Το καναδικό γκρουπ έχει ήδη παρουσία στην Ελλάδα. Συμμετέχει με ποσοστό άνω του 5% στην Jumbo. Όπως είχε ανακοινωσει η τελευταία, η Fairfax Financial Holdings Limited ανέβασε το ποσοστό της στην Jumbo σε ποσοστό 5,4% στις 22/6/2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v