Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Διευκρινίσεις για έγγραφο εσωτερικής χρήσης

Διευκρινίσεις αναφορικά με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε την 13/1/2005 στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ σαν ”ανακοίνωση του ΟΤΕ”, προχώρησε ο Οργανισμός επισημαίνοντας ότι είναι έγγραφο εσωτερικής χρήσης που δόθηκε από την διοίκηση της εταιρίας στην ΟΜΕ-ΟΤΕ.

ΟΤΕ: Διευκρινίσεις για έγγραφο εσωτερικής χρήσης
Διευκρινίσεις αναφορικά με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε την 13/1/2005 στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ σαν ”ανακοίνωση του ΟΤΕ”, προχώρησε ο Οργανισμός επισημαίνοντας ότι είναι έγγραφο εσωτερικής χρήσης που δόθηκε από την διοίκηση της εταιρίας στην ΟΜΕ-ΟΤΕ, και παρέχει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την σχεδιαζόμενη εθελούσια αποχώρηση εργαζομένων.

Σημειώνεται ακόμα, ότι είναι ένα προκαταρκτικό σχέδιο και τα νούμερα που περιέχει είναι συνεπή με τους στόχους που έχει επικοινωνήσει στην αγορά η διοίκηση του ΟΤΕ.

Το κείμενο περιέχει υποθέσεις εργασίας, σχετιζόμενες με την προ φόρων κερδοφορία της σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, οι οποίες είναι στηριγμένες σε αποτελέσματα χρήσης σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Τα στοιχεία αυτά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει στην διεθνή αγορά ο ΟΤΕ, τα οποία υπολογίζονται με βάση τα Αμερικανικά Λογιστικά Πρότυπα.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ο ΟΤΕ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό μόλις το τελικό σχέδιο έχει συμφωνηθεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v