Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ανεβάζει ταχύτητες η ΟΤΕ TV

Ανεβάζει ρυθμούς η ΟΤΕ TV, η οποία στο τέλος Ιουλίου είχε ξεπεράσει τους 80.000 συνδρομητές, και πλέον φαίνεται ότι ο ΟΤΕ χτίζει ισχυρή συνδρομητική βάση και στον χώρο των τηλεοπτικών υπηρεσιών.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Ανεβάζει ταχύτητες η ΟΤΕ TV
Ανεβάζει ρυθμούς η ΟΤΕ TV, η οποία στο τέλος Ιουλίου είχε ξεπεράσει τους 80.000 συνδρομητές, και πλέον φαίνεται ότι ο ΟΤΕ χτίζει μια ισχυρή συνδρομητική βάση και στον χώρο των τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες, στο τέλος Ιουνίου οι συνδρομητές της OTE TV, δορυφορικής και IPTV, έφταναν στις 76.345.

Σε σχέση με το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2012 σημειώθηκε καθαρή αύξηση 13.000 πελατών, ενώ όπως τονίστηκε κατά την τηλεδιάσκεψη για την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μέσα στον Ιούλιο η υπηρεσία πρόσθεσε ακόμη 6.000 νέους συνδρομητές.

Ο ΟΤΕ αναμένει ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μεγαλύτερη αύξηση της συνδρομητικής του βάσης και ποντάρει στο αναβαθμισμένο, σε αθλητικό περιεχόμενο και ταινίες πρόγραμμα αλλά και στη σταδιακή κατάργηση του αναλογικού σήματος σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, που συνεχώς αυξάνονται.

Ισπανικό πρωτάθλημα

Η συνέχιση, έως το 2015, της μετάδοσης του ισπανικού πρωταθλήματος, του κορυφαίου ίσως της Ευρώπης, που ανακοινώθηκε χθες από τον ΟΤΕ αποτελεί επιβεβαίωση ότι ο Οργανισμός έχει σκοπό να συνεχίσει τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του.

Οι μεταδόσεις ξεκινούν αύριο Σάββατο, 18 Αυγούστου, στο κανάλι OTE Sport1 όπου στις 19.00 θα μεταδοθεί η ειδική ωριαία εκπομπή «Primera Division LIVE», πριν από τον αγώνα Θέλτα-Μάλαγα. Στην εν λόγω εκπομπή θα παρουσιαστούν όλα τα νέα στοιχεία της φετινής σεζόν, τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, οι σημαντικότεροι συντελεστές του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ευρώπης αλλά και ένα ειδικό αφιέρωμα στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Μάλαγα.

Έως τις 31 Αυγούστου τρέχει και η προσφορά του ΟΤΕ TV που περιλαμβάνει δύο μήνες δώρο, για 14μηνη παραμονή στην υπηρεσία, αλλά και δώρο αποκωδικοποιητή MPEG4, αξίας 120 ευρώ.

Η υπηρεσία OTE TV είναι διαθέσιμη μέσω δορυφόρου ή μέσω Conn-x και διαθέτει πληθώρα καναλιών με δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και show, ταινίες, αθλητικά γεγονότα, περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, παιδικά προγράμματα, μουσικά video.

Το μηνιαίο κόστος για την OTE TV Μέσω Δορυφόρου διαμορφώνεται στα 21,13 ευρώ για το Family Pack και στα 28 ευρώ για το Full Pack. Για την OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες ΟΤΕ και OTE TV Μέσω Conn-x το κόστος διαμορφώνεται στα 16,90 ευρώ τον μήνα για το Family Pack και στα 22,40 ευρώ τον μήνα για το Full Pack.

Εν αναμονή για Champions League

Εν τω μεταξύ, με ενδιαφέρον από ολόκληρη την τηλεοπτική αγορά αναμένονται οι εξελίξεις στη μετάδοση αγώνων του Champions League από τη δημόσια τηλεόραση, μετά την απόφαση της νέας διοίκησης να αναθέσει τον έλεγχο της σύμβασης σε ειδικό νομικό γραφείο.

Η σύμβαση ύψους 31,2 εκατ. ευρώ που είχε υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, καθώς το ποσό της σύμβασης είχε θεωρηθεί υπερβολικό κι οι προσφορές που είχαν κατατεθεί από τρία ιδιωτικά κανάλια ήταν κατά πολύ χαμηλότερες. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι όσοι έκαναν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό από την πλευρά της δημόσιας τηλεόρασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v