Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ικανοποίηση από τη Deutsche Telekom

Την ικανοποίησή της για τις επιδόσεις του ΟΤΕ εξέφρασε και η Deutsche Telekom δια στόματος των Rene Obermann και Timotheus Hottges.

  • της Μάρω Τσαντήλα
ΟΤΕ: Ικανοποίηση από τη Deutsche Telekom
Την ικανοποίησή της για τις επιδόσεις του ΟΤΕ εξέφρασε και η Deutsche Telekom δια στόματος των Rene Obermann και Timotheus Hottges κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού Ομίλου για το δεύτερο τρίμηνο του 2012, σήμερα το πρωί.

Χαρακτηριστικά ο CFO της Deutsche Telekom, T. Hottges, ανέφερε: «Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα και την άδικη Ρύθμιση στη σταθερή τηλεφωνία, οι συνάδελφοι στον ΟΤΕ συνεχίζουν να κάνουν εξαιρετικά δουλειά, κάτι ιδιαίτερα εμφανές όταν γίνεται σύγκριση με τον ανταγωνισμό…

Σε επίπεδο κόστους η Διοίκηση του ΟΤΕ συνεχίζει να φέρνει αποτελέσματα, πετυχαίνοντας ένα σταθερό EBITDA, με το περιθώριο αυξημένο κατά δυο μονάδες».

Ειδική αναφορά στην βελτίωση του περιθωρίου EBITDA έκανε ο και ο Rene Obermann ο οποίος δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στις επιδόσεις του ομίλου ΟΤΕ τόσο στην κινητή τηλεφωνία όσο και στις τηλεοπτικές υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v