Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Τους βασικούς άξονες ανάπτυξης, αλλά και την εκτίμηση ότι το 2005 το 70% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών της εταιρίας θα προέρχεται από διεθνείς δραστηριότητες, παρουσίασε στην ΕΘΕ η Intralot.

Intralot: Παρουσίαση στην ΕΘΕ
Τους βασικούς άξονες ανάπτυξης, αλλά και την εκτίμηση ότι το 2005 το 70% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών της εταιρίας θα προέρχεται από διεθνείς δραστηριότητες, παρουσίασε στην ΕΘΕ η Intralot.

Η παρουσίαση του Ομίλου Intralot, πραγματοποιήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, κύριο Κων/νο Αντωνόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κύριος Αντωνόπουλος παρουσίασε τις δραστηριότητες και τα οικονομικά μεγέθη της Intralot και αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πολιτική και τους στόχους για την περαιτέρω επέκτασή της.

Ο κύριος Αντωνόπουλος, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι η Intralot είναι η μόνη εταιρία διεθνώς που προσφέρει σε οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών την πλήρη γκάμα προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών τους.

Δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών της σε 26 χώρες και είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου διεθνώς βάσει πωλήσεων και δεύτερη σε κερδοφορία.

Κύριοι άξονες ανάπτυξης της εταιρίας είναι η περαιτέρω γεωγραφική ανάπτυξη, η παροχή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η εξάπλωση μέσω νέων δικτύων πωλήσεων.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις της εταιρίας ο κ. Αντωνόπουλος ανέφερε τα εξής:

* Τουρκία: Το Στοίχημα ξεκίνησε πιλοτικά τον Απρίλιο, ενώ η πρώτη διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο 2004. Μέχρι τώρα 2,500 on-line τερματικά έχουν εγκατασταθεί στη χώρα και αναμένεται να φτάσουν τα 4,000 εντός του Α΄ εξαμήνου του 2005.

* Περού: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της εξαγορασθείσας εταιρίας Tektron με την INTRALOT de Peru, ενώ ένα νέο on-line σύστημα εγκαταστάθηκε στα σημεία πώλησης της πρώην Tektron το Δεκέμβριο του 2004. Τα έσοδα στη χώρα αναμένεται να ενισχυθούν περαιτέρω, καθώς η εταιρία σκοπεύει στην εισαγωγή VLTs και Στοιχήματος.

* Κολομβία: Η εταιρία έχει αποκτήσει την αποκλειστική άδεια λειτουργίας και διαχείρισης όλων των παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, με αναμενόμενη έναρξη λειτουργίας το β’ τρίμηνο 2005.

* Μάλτα: Η Intralot ξεκίνησε τη λειτουργία της Κρατικής λοταρίας της χώρας στα μέσα Ιουλίου 2004, όπου έχει αναλάβει την αποκλειστική διαχείριση. Η εισαγωγή του Στοιχήματος πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο, ενώ το Kino θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα ξεκινήσει.

* Νεμπράσκα: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος της Intralot για την κρατική λοταρία τον Ιούλιο του 2004, με επιτυχή μετάβαση από το σύστημα άλλου προμηθευτή.

* Ρουμανία: Η ανάπτυξη τερματικών Video lottery θα συνεχιστεί το 2005. Το Στοίχημα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2004 και θα εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα εντός του έτους.

* Ρωσία: Η Intralot πρόσφατα υπέγραψε σύμβαση για τη διαχείριση και λειτουργία της Λοταρίας της Μόσχας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Β’ Τριμήνου του 2005.

* Πλατφόρμα λογισμικού B-On: Η εταιρία πρόσφατα ανακοίνωσε την δημιουργία μια πρωτοποριακής πλατφόρμας λογισμικού που επιτρέπει τη δυνατότητα συμμετοχής -μέσω κινητών τηλεφώνων και προσωπικών υπολογιστών- σε ένα multiplayer περιβάλλον συνδυάζοντας παιχνίδια ψυχαγωγίας με στοίχημα, τουρνουά και στιγμιαία λαχεία νέας γενιάς.

Τέλος, ο κ. Αντωνόπουλος επισήμανε ότι οι διεθνείς δραστηριότητες της Intralot θα συνεισφέρουν πλέον του 60% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών της εταιρίας το 2004, ποσοστό το οποίο αναμένεται να αυξηθεί στο 70% το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v