Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Επεκείνεται στο Μεξικό

Η Intralot και η Sorteo Games, Inc, ανακοίνωσαν την υπογραφή πενταετούς συμφωνίας για την ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων προϊόντων στη Loteria Nacional, την Εθνική Λοταρία του Μεξικό.

Intralot: Επεκείνεται στο Μεξικό
Η Intralot και η Sorteo Games, Inc, ανακοίνωσαν την υπογραφή πενταετούς συμφωνίας για την ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων προϊόντων στη Loteria Nacional, την Εθνική Λοταρία του Μεξικό.

Η Intralot  έχει ήδη εδραιώσει ισχυρή παρουσία στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική και αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί την είσοδο της στην αγορά του Μεξικό.

Το πρώτο προϊόν που θα αναπτυχθεί είναι το κορυφαίο παιχνίδι της Intralot, το ΚΙΝΟ. Με ελκυστικές κληρώσεις στις οθόνες των σημείων πώλησης, το ΚΙΝΟ είναι ένα γρήγορο, ψυχαγωγικό και συναρπαστικό παιχνίδι.

Οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι η Intralot θα παρέχει την πλατφόρμα τεχνολογίας, τα τερματικά και τις λειτουργικές υπηρεσίες, οι οποίες θα επιτρέψουν την υλοποίηση του ΚΙΝΟ, καθώς και των νέων τυχερών παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια θα προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών της Intralot, LOTOS™ O/S, προσαρμοσμένης στις ανάγκες της Sorteo Games, η οποία διαθέτει τα απαιτούμενα από την Εθνική Λοταρία συμβόλαια και τις απαραίτητες άδειες για την ανάπτυξη καναλιών διανομής και σημείων πώλησης.
 
Επιπρόσθετα, η Sorteo θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα τερματικά του ΚΙΝΟ και για την πώληση άλλων τυχερών παιχνιδιών.

Ο Πρόεδρος της Loteria Nacional para la Asistencia Publica de Mexico, κ. Benjamin Gonzalez Roaro, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: “Ο στόχος μας στη Loteria Nacional είναι να αυξήσουμε τα κανάλια διανομής προς όφελος των κοινωφελών σκοπών στο Μεξικό εκσυγχρονίζοντας και αυτοματοποιώντας τα συστήματά μας και τα παιχνίδια.
 
Είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να αναπτύξουμε και να ξεκινήσουμε τη διανομή του νέου παιχνιδιού ΚΙΝΟ της Loteria Nacional μαζί με το μακροχρόνιο συνεργάτη μας Sorteo Games και την Intralot, την ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών”.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της INTRALOT Latin America, δήλωσε: “Ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, το Μεξικό αποτελούσε έναν αυτονόητο στόχο για την Intralot. Χάρη σε αυτή τη συμφωνία με τη Sorteo, έχουμε τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την παρουσία μας στη Λατινική Αμερική αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες μας και σε αυτή τη σημαντική περιοχή.

Η αξιοσημείωτη δυναμική και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών του Μεξικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον της INTRALOT να επενδύσει στη χώρα και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με τη Loteria Nacional θα είναι αμοιβαίως επωφελής και θα υποστηρίξει την προσπάθεια της Λοταρίας να αυξήσει τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς”.

Ο κ. Nour-Dean Anakar, Διευθύνων Σύμβουλος της Sorteo, προσέθεσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η INTRALOT επέλεξε να συνεργαστεί με τη Sorteo, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία των προϊόντων μας και την εξειδίκευσή μας.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τους πόρους και την παγκόσμια εμπειρία της INTRALOT για την ανάπτυξη και το λανσάρισμα του ΚΙΝΟ στο Μεξικό. Ελπίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα προς μία ισχυρή και μακροχρόνια συνεργασία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v