Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εντός των ημερών το σχέδιο για την εθελουσία

Τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο το σχέδιο του ΟΤΕ για την εθελουσία έξοδο, βάσει του οποίου η διοίκηση θα διαπραγματευτεί διεξοδικά με τους συνδικαλιστές. ”Ναι” υπό όρους από τα σωματεία για τον αριθμό των αποχωρούντων.

ΟΤΕ: Εντός των ημερών το σχέδιο για την εθελουσία
του Σταμάτη Ζαχαρού

Τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο το σχέδιο του ΟΤΕ για την εθελουσία έξοδο και η διοίκηση θα διαπραγματευτεί διεξοδικά με το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων τις λεπτομέρειες ώστε να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους δεν διαφωνούν με το ανώτατο όριο των ατόμων που πρέπει να αποχωρήσουν, το οποίο ο κ. Βουρλούμης είχε καθορίσει σε 6.200 εργαζόμενους, ενώ περιμένουν τη γραπτή πρόταση του ΟΤΕ ώστε να προχωρήσουν σε συζητήσεις.

Αυτό που φαίνεται να ενδιαφέρει τα σωματεία είναι η ταυτόχρονη πρόσληψη προσωπικού ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ΟΤΕ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σήμερα στο euro2day.gr στέλεχος της διοίκησης της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Εξάλλου, χθες, σε συνάντηση που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Παναγής Βουρλούμης με τους συναρμόδιους υπουργούς κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και Μιχάλη Λιάπη, εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός αναφορικά με τους όρους της εθελουσίας, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v