Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο ΤΣΜΕΔΕ ο πρώτος λόγος για το 17% της Αττικής

Στο ΤΣΜΕΔΕ θα απευθυνθεί τελικά το ελληνικό δημόσιο για την πώληση του 17% των μετοχών της Τράπεζας Αττικής που έχει στο χαρτοφυλάκιό του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αν και δεν υπάρχει σχετικός γραπτός όρος.

Στο ΤΣΜΕΔΕ ο πρώτος λόγος για το 17% της Αττικής
του Γιώργου Μαντέλα

Στο ΤΣΜΕΔΕ θα απευθυνθεί τελικά το ελληνικό δημόσιο για την πώληση του 17% των μετοχών της Τράπεζας Αττικής που έχει στο χαρτοφυλάκιό του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, μολονότι δεν υπάρχει γραπτός όρος στη συμφωνία που υπέγραψαν Τ.Τ. και Αττικής όταν το πρώτο είχε εξαγοράσει το πακέτο, στο οικονομικό επιτελείο θεωρούν ότι είναι υποχρέωσή τους να ρωτήσουν πρώτα το σημερινό βασικό μέτοχο της Αττικής αν ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο ποσοστό.

Την όλη διαδικασία θα αναλάβει ειδικός σύμβουλος, ο οποίος θα προσληφθεί γι’ αυτόν το λόγο και ο οποίος εκτός από το ΤΣΜΕΔΕ θα κάνει διερευνητικές επαφές και με άλλους εν δυνάμει ενδιαφερόμενους.

Η απόφαση για την πώληση του ποσοστού λαμβάνεται και αυτή εν όψει της εισαγωγής του Τ.Τ. στο χρηματιστήριο, όπως αποφάσισε χθες βράδυ το αρμόδιο διυπουργικό όργανο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v