Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι-Κρι: Επιδότηση επένδυσής της από Γ΄ ΚΠΣ

Επιδότηση ύψους 517 χιλιάδων ευρώ, σε επένδυση 1,477 εκατ. ευρώ (που αφορά μεταξύ άλλων στην κατασκευή αποθηκευτικών εγκαταστάσεων παγωτού και την αγορά καινούργιου μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής παγωτού) θα λάβει η Κρι-Κρι από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ”Ανταγωνιστικότητα” του Γ΄ ΚΠΣ.

Επιδότηση ύψους 517 χιλιάδων ευρώ σε επένδυση 1,477 εκατ. ευρώ θα λάβει η Κρι-Κρι από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ”Ανταγωνιστικότητα” του Γ΄ ΚΠΣ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, εγκρίθηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της Κρι-Κρι, ενώ σημειώνεται πως το επενδυτικό σχέδιο εντάσσεται στη δράση 2.5.1 του ΕΠΑΝ και αφορά τις κατηγορίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και της καινοτομίας.

Αναλυτικά, αφορά στην κατασκευή αποθηκευτικών εγκαταστάσεων παγωτού, την αγορά καινούργιου μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής παγωτού και την εγκατάσταση συστημάτων αυτοματοποίησης διαδικασιών και μηχανοργάνωσης.

Τα έργα προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός του πρώτου εξάμηνου του 2005 και αναμένεται να συμβάλουν στη μείωση του κόστους, από την αυτοματοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και το νέο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και στην παραγωγή νέων προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v