Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Ανέλαβε κατασκευή τμήματος της Εγνατίας

Την κατασκευή τμήματος του έργου της Εγνατίας Οδού ”Εργασίες Ολοκλήρωσης του Τμήματος της Ε.Ο από Κόμβο Μετσόβου έως Κόμβο Παναγιάς Τρικάλων”, ανέλαβε η εταιρία Μοχλός.

Μοχλός: Ανέλαβε κατασκευή τμήματος της Εγνατίας
Την κατασκευή τμήματος του έργου της Εγνατίας Οδού ”Εργασίες Ολοκλήρωσης του Τμήματος της Ε.Ο από Κόμβο Μετσόβου έως Κόμβο Παναγιάς Τρικάλων”, ανέλαβε η εταιρία Μοχλός, μετά την πρόσφατη υπογραφή του σχετικού Ιδιωτικού Υπεργολαβικού Συμφωνητικού με την ανάδοχο εταιρία του έργου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συμφωνητικό της υπεργολαβίας ανέρχεται στο ποσόν των 19 εκατ. ευρώ, ο δε συμβατικός χρόνος κατασκευής του έργου ανέρχεται σε 32 μήνες.

Αντικείμενο της αναληφθείσας υπεργολαβίας είναι η κατασκευή και αποπεράτωση όλων των απαιτούμενων τεχνικών εργασιών οδοποιίας, σηράγγων, υδραυλικών και γεωτεχνικών έργων, από την έξοδο της σήραγγας Μαλακασίου Α έως την είσοδο της σήραγγας Μαλακασίου Β, του ως άνω τμήματος της Εγνατίας Οδού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μοχλός, οι εργασίες περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση της ολισθαίνουσας περιοχής του ”Μεγάλου Ορύγματος”, η οποία βρίσκεται στην έξοδο της σήραγγας Μαλακασίου Α και έχει μήκος 1.500 μέτρα, την ολοκλήρωση της σήραγγας ”Κωσταράκου” μήκους 700 μέτρων με την κατασκευή των έργων οδοποιίας και των υδραυλικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών αυτής, καθώς και την κατασκευή χαραδρογέφυρας μήκους 300 μέτρων, με μέγιστο ύψος βάθρων 70 μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v