Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ο Χ. Μαζαράκης νέο μέλος στο ΔΣ

O ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Kevin Copp υπέβαλε την παραίτησή του και σε αντικατάστασή του εκλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, ως νέο μέλος (εκτελεστικό), ο Χαράλαμπος Μαζαράκης.

ΟΤΕ: Ο Χ. Μαζαράκης νέο μέλος στο ΔΣ
O ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Kevin Copp υπέβαλε την παραίτησή του και σε αντικατάστασή του, για το υπόλοιπο της θητείας του, ήτοι μέχρι την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων έτους 2015, εκλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, ως νέο μέλος (εκτελεστικό), ο κ. Χαράλαμπος Μαζαράκης.

To Βιογραφικό Σημείωμα κ. Χαράλαμπου Μαζαράκη

Ο κ. Μαζαράκης, 47 ετών, διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία κυρίως σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πριν την ένταξή του στον Όμιλο του ΟΤΕ, την 1η Ιουλίου 2012, ως Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, ο κ. Μαζαράκης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, εταιρεία εισηγμένη στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Ν. Υόρκης, ενώ από το 2008 έως το 2010 ήταν Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής στον Όμιλο Τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν, εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Από το 1999 έως το 2008 ο κ. Μαζαράκης εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις στον Όμιλο της Vodafone. Αρχικά, διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου και μέλος Δ.Σ. στην Ελλάδα (1999-2006), στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην Ουγγαρία (2006-2007), ενώ το 2007 επέστρεψε στην Ελλάδα ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Κατά το διάστημα 1997-1999 ήταν Οικονομικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. στην Georgia Pacific-Delica στην Ελλάδα, ενώ από το 1992 έως το 1997 εργάστηκε στην Procter & Gamble, όπου κατείχε αρχικά τη θέση του Διευθυντή Οικονομικής Ανάλυσης στην Ελλάδα και μετέπειτα του Διευθυντή Οικονομικής Ανάλυσης Ομίλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο στις Βρυξέλλες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v