Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Προς διεύρυνση ωραρίου KINO

Ακόμα και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά πιθανό να ανακοινωθεί από τον ΟΠΑΠ η απόφαση για διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του παιχνιδιού KINO, είπαν στο euro2day.gr υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού. Τα ίδια στελέχη θεωρούν πολύ δύσκολο να προχωρήσει γρήγορα η διάθεση ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον Οργανισμό.

ΟΠΑΠ: Προς διεύρυνση ωραρίου KINO
Ακόμα και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά πιθανό να ανακοινωθεί από τον ΟΠΑΠ η απόφαση για διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του παιχνιδιού KINO, είπαν στο euro2day.gr υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού.

Τα ίδια στελέχη, σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διάθεσης ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΠΑΠ, και σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στον Ιανουάριο, εξέφρασαν την άποψη ότι είναι πολύ μικρή αυτή η πιθανότητα, πολλώ δε μάλλον που προαπαιτείται η αλλαγή του νομικού πλαισίου, η οποία αναγκάζει το Δημόσιο να κατέχει ποσοστό τουλάχιστον 51% στον Οργανισμό.

”Ουδείς στον ΟΠΑΠ έχει ενημερωθεί σχετικά”, είπαν χαρακτηριστικά, ενώ θύμισαν τις δηλώσεις του υφυπουργού, Π. Δούκα, σύμφωνα με τις οποίες η διάθεση ποσοστού του ΟΠΑΠ δεν σχεδιάζεται για το α΄ δίμηνο του έτους.

Δ. Γλύστρας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v