Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαντωνίου: Θετικές οι προοπτικές της ΕΛΒΟ

Ιδιαιτέρως ευοίωνες χαρακτήρισε τις προοπτικές της ΕΛΒΟ ο Γ. Παπαντωνίου σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Τόνισε μάλιστα την ύπαρξη επαρκούς αριθμού συμβάσεων για να εξασφαλίσουν το μέλλον της εταιρίας για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Παπαντωνίου: Θετικές οι προοπτικές της ΕΛΒΟ
Θετικές χαρακτήρισε τις προοπτικές της ΕΛΒΟ, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Άμυνας Γ. Παπαντωνίου, τονίζοντας παράλληλα πως το ελληνικό δημόσιο σκοπεύει να κρατήσει το 52% που διαθέτει στην επιχείρηση.

Ο Γ. Παπαντωνίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προσπάθειες που θα καταβάλει από τη θέση του υπουργού, για να ” δώσει επαρκείς παραγγελίες στην ΕΛΒΟ”, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στο τεθωρακισμένο όχημα ”ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, το κόστος της έρευνας και ανάπτυξης για την κατασκευή του οποίου καλύπτεται κατά 2,5 δισ. δρχ. από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το πέρας της ομιλίας του, επισήμανε την συμμετοχή της ΕΛΒΟ στην κατασκευή του νέου άρματος Leopard 2 αλλά και την ύπαρξη επαρκούς αριθμού συμβάσεων και προϊόντων, που θα διασφαλίσουν τη πορεία της ΕΛΒΟ για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v