Συνεργασία Πειραιά-Σμύρνης στον τομέα κρουαζιέρας

Τη συνεργασία Σμύρνης και Πειραιά σε θέματα ανάπτυξης της κρουαζιέρας αποφάσισαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γ. Ανωμερίτης και εκπρόσωποι της τουρκικής πλευράς, στο πλαίσιο του Forum κρουαζιέρας του Seatrade.

Συνεργασία Πειραιά-Σμύρνης στον τομέα κρουαζιέρας
Τη συνεργασία Σμύρνης και Πειραιά στα θέματα ανάπτυξης της κρουαζιέρας αποφάσισαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γ. Ανωμερίτης και οι εκπρόσωποι της τουρκικής πλευράς, στο πλαίσιο του Forum κρουαζιέρας του Seatrade.

Ειδικότερα, ο κ. Ανωμερίτης, κατά τη διάρκεια του Forum του Seatrade για την κρουαζιέρα το οποίο διεξάγεται στη Σμύρνη, συζήτησε για τους τρόπους συνεργασίας στα θέματα ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικά στο Αιγαίο, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas, τους επικεφαλής των λιμένων, τους εκπροσώπους του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και το δήμαρχο της πόλης της Σμύρνης.

Στο Forum κρουαζιέρας του Seatrade, τα θέματα κρουαζιέρας της Μεσογείου εισηγήθηκε ο κ. Σταύρος Χατζάκος, γενικός διευθυντής του ΟΛΠ και πρόεδρος της MedCruise.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και συναποφάσισαν τη συνεργασία Σμύρνης και Πειραιά στα θέματα ανάπτυξης της κρουαζιέρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v