Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Μεταφορά έδρας από το Μαρούσι στην Κηφισιά

Η Marfin Investment Group αποφάσισε, κατά την τακτική ΓΣ στις 29/06, την μεταφορά της έδρας από το Δήμο Αμαρουσίου στο Δήμο Κηφισιάς Αττικής.

MIG: Μεταφορά έδρας από το Μαρούσι στην Κηφισιά
Η Marfin Investment Group αποφάσισε, κατά την τακτική ΓΣ στις 29/06, την μεταφορά της έδρας από το Δήμο Αμαρουσίου στο Δήμο Κηφισιάς Αττικής.

Κατά τη Συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως ως ακολούθως:

Αποφασίσθηκε η έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2011 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Επίσης, αποφασίσθηκε η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2011.

Ως τακτικοί ελεγκτές της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 2012 ορίσθηκαν ο κ. Μανώλης Μιχαλιός και ο κ. Βασίλειος Καζάς και ως αναπληρωματικοί ελεγκτές ο κ. Σωτήριος Κωνσταντίνου και ο κ. Ιωάννης Λέος, από την Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Grant Thornton Α.Ε. 

Εγκρίθηκε η Έκθεση Πεπραγμένων της Επιτροπής Αμοιβών και Προσλήψεων.

Εγκρίθηκαν α) η εκλογή του κ. Iskandar Safa ως νέου Μέλους του Δ.Σ. της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Φωτίου Καρατζένη, σύμφωνα με την από 1.12.2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, και β) η εκλογή των κ.κ. Ευθυμίου Μπουλούτα και Γεωργίου Κουλούρη σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Διονυσίου Μαλαματίνα και Γεωργίου Ευστρατιάδη, αντίστοιχα, σύμφωνα με την από 10.1.2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

Εγκρίθηκαν οι αμοιβές που καταβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρελθούσας εταιρικής χρήσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920, ως ισχύει, σε Μέλη Δ.Σ. Αποφασίσθηκε επίσης η προέγκριση αμοιβών σε Μέλη Δ.Σ. για υπηρεσίες παρασχεθησόμενες κατά την τρέχουσα χρήση και έως την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρίας.

Αποφασίσθηκε η μεταφορά της έδρας της Εταιρίας από το Δήμο Αμαρουσίου στο Δήμο Κηφισιάς Αττικής και η αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 2 και 23 του Καταστατικού της Εταιρίας, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Εταιρίας.

Όσον αφορά στο θέμα σχετικά με την έκδοση του νέου Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της Εταιρίας, που αποφασίσθηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων της 15.6.2011 και 24.10.2011 δεν κατέστη δυνατή η λήψη αποφάσεων λόγω μη συγκεντρώσεως της απαιτούμενης κατά το Νόμο (άρθρο 29 παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920) και το Καταστατικό αυξημένης απαρτίας. Το θέμα θα συζητηθεί στην Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα συνέλθει την 12η Ιουλίου 2012.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Ευθύμιος Μπουλούτας ενημέρωσε τους μετόχους επί της οικονομικής πορείας της Εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v