Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Έγκριση αγοράς μετοχών έως ποσοστό 5%

Την αγορά ιδίων μετοχών έως το 5% του συνόλου των μετοχών της, με ανώτατη τιμή αγορά τα 10 ευρώ και κατώτατη το 0,50 ευρώ, καθώς και την εκλογή νέου Δ.Σ. αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της MLS στις 29 Ιουνίου.

MLS: Έγκριση αγοράς μετοχών έως ποσοστό 5%
Την αγορά ιδίων μετοχών έως το 5% του συνόλου των μετοχών της, με ανώτατη τιμή αγορά τα 10 ευρώ και κατώτατη το 0,50 ευρώ, καθώς και την εκλογή νέου Δ.Σ. αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της MLS Πληροφορική στις 29 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η Γ.Σ. αποφάσισε την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό μέχρι 5% του συνόλου των μετοχών της (ήτοι 620.850 μετοχές) με ανώτατη τιμή αγοράς 10 ευρώ και κατώτατη 0.5 ευρώ ανά μετοχή. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα γίνει η ως άνω αγορά δεν θα υπερβαίνει τους 24 μήνες από την ημέρα λήψης της απόφασης.

Επίσης, ενέκρινε την από 9/12/2011 καταρτισθείσα σύμβαση της εταιρίας με την Chamia Enterprises Company Limited.

Τέλος, εξέλεξε, λόγω λήξης της θητείας του απερχόμενου, νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με πενταετή θητεία, απαρτιζόμενο από τους:
- Ιωάννη Καματάκη του Νικολάου,
- Παρασκευή Ζαχαριάδου του Δημητρίου,
- Νικόλαο Κούλη του Ιωάννη,
- Παναγιώτη Χριστοδουλίδη του Θαλή,
- Δημήτριο Κωνσταντούλα του Βελισάριου,
- Παντελή Ατάρογλου του Στεφάνου ,
- Στέργιο Τριανταφυλλίδη του Ιωάννη,
- Ιωάννη Ζάννα του Βασιλείου.

Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη είναι ο Νικόλαος Κούλης του Ιωάννη και ο Τριανταφυλλίδης Στέργιος του Ιωάννη.

Παραμένει ο Στέργιος Τριανταφυλλίδης ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και η Παρασκευή Ζαχαριάδου και ο Δημήτριος Κωνσταντούλας ως μέλη της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v