Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Διευκρινήσεις για τη μαρίνα Φλοίσβου

Οι κατασκευαστικές εργασίες που έχει αναλάβει η Μοχλός για την αναβάθμιση και επέκταση του συγχρηματοδοτούμενου έργου της τουριστικής μαρίνας του Φλοίσβου Φαλήρου, υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Α’ εξαμήνου του έτους 2005.

Μοχλός: Διευκρινήσεις για τη μαρίνα Φλοίσβου
Οι κατασκευαστικές εργασίες που έχει αναλάβει η Μοχλός για την αναβάθμιση και επέκταση του συγχρηματοδοτούμενου έργου της τουριστικής μαρίνας του Φλοίσβου Φαλήρου, υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Α’ εξαμήνου του έτους 2005, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την κατασκευή εσωτερικών λιμενικών έργων με προβλήτες σκυροδέματος επί πασσάλων και εξωτερικού προστατευτικού λιμενικού έργου με κρηπιδότοιχο μήκους 360 μέτρων.

Το συμβατικό οικονομικό αντικείμενο των εργασιών αυτών ανέρχεται σε 28 εκατ. ευρώ περίπου. Την εκμετάλλευση διαχείρισης της μαρίνας Φλοίσβου, έχει αναλάβει ως γνωστόν, για 40 χρόνια, η εταιρεία Lamda Technol Flisvos Marina, βασικοί μέτοχοι της οποίας είναι μεταξύ άλλων, ο όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής μετά της θυγατρικής της Πόρτο Καρράς και η LAMDA DEVELOPMENT.

Εξάλλου, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εκτελούμενες από την εταιρεία ΜΟΧΛΟΣ εργασίες κατασκευής τμημάτων του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου στο Χωριό Τύπου στο Μαρούσι [Garage, εργασίες ανωδομών (οπλισμένα σκυροδέματα, μεταλλικές κατασκευές, σύμμεικτες κατασκευές) και κατασκευών πλαγιοκαλύψεων και οροφοκαλύψεων], συνολικής δαπάνης έργου 50 εκατ. ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v