Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Άδεια διαχείριση της λοταρίας της Μάλτας

Η Κυβέρνηση της Μάλτας και η Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (LGA) παραχώρησαν στη θυγατρική του Ομίλου INTRALOT, MALTCO, 10ετή άδεια για τη διαχείριση της εθνικής Λοταρίας της Μάλτας ύστερα από διεθνή διαγωνισμό.

Intralot:Άδεια διαχείριση της λοταρίας της Μάλτας
Η Κυβέρνηση της Μάλτας και η Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (LGA) παραχώρησαν στη θυγατρική του Ομίλου Intralot, MALTCO LOTTERIES Limited (MALTCO), 10ετή άδεια για τη διαχείριση της εθνικής Λοταρίας της Μάλτας ύστερα από διεθνή διαγωνισμό.

Η MALTCO κατέθεσε την πιο ανταγωνιστική προσφορά ύψους €39,1 εκατ., η οποία πληρούσε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που είχαν τεθεί.

Η MALTCO κέρδισε την άδεια διαχείρισης των παιχνιδιών της εθνικής Λοταρίας, η οποία είναι σύμφωνη με τις προβλέψεις του νόμου περί Τυχερών Παιχνιδιών της χώρας (Κεφάλαιο 438) και θα τεθεί σε ισχύ στις 5 Ιουλίου 2012. Η MALTCO θα πραγματοποιήσει επενδύσεις στη Μάλτα μέσα στα επόμενα χρόνια και θα συνεισφέρει στο Ταμείο για την Υπεύθυνη Συμμετοχή στα Τυχερά Παιχνίδια (Responsible Gaming Fund).

Η συμφωνία υπεγράφη από τον κ. Alfred Camilleri, Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Οικονομίας και Επενδύσεων, εκ μέρους της Κυβέρνησης της Μάλτας, παρουσία του κ. Tonio Fenech, Υπουργού Οικονομικών, Οικονομίας και Επενδύσεων και του κ. Emanuel Ellul, Προέδρου του Οργανισμού Ιδιωτικοποιήσεων. Η άδεια για τα εθνικά τυχερά παιχνίδια υπεγράφη από τον κ. Reuben Portanier, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αρχής Τυχερών Παιχνιδιών. Ο Δρ. Ιωάννης Κατάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της MALTCO, υπέγραψε εκ μέρους της Εταιρείας.

Ο Δρ. Ιωάννης Κατάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της MALTCO, δήλωσε: “Αυτή είναι μία ιστορική στιγμή τόσο για τη MALTCO όσο και για την Κυβέρνηση της Μάλτας. Μαζί με όλους τους υπαλλήλους της MALTCO, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την αφοσίωση τους και τη σκληρή τους δουλειά, μπαίνουμε σε μία νέα εποχή για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας γεμάτη ευκαιρίες, τις οποίες ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κυβέρνηση της Μάλτας, την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών και τον Οργανισμό Ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και την ομάδα διαπραγμάτευσης που ήταν όλοι παρόντες σήμερα”.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στην τελετή, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη 10ετή άδεια που κέρδισε η MALTCO. Η άριστη τεχνολογία της Intralot και οι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών μας λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρουμε εγγυώνται την επιτυχημένη πορεία της MALTCO μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Η MALTCO θα συνεχίσει να προσφέρει στους κατοίκους της Μάλτας νέες συναρπαστικές εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών, ενώ ταυτόχρονα θα αυξήσει τη σημαντική συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία και σε κοινωφελείς σκοπούς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v