Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Άβαξ:Εκλογή νέου ΔΣ κατά τη γενική συνέλευση

Η εταιρεία J&P Άβαξ, κατά τη γενική συνέλευση της 25ης Ιουνίου, εξέλεξε, μεταξύ άλλων, νέο διοικητικό συμβούλιο, με τριετή θητεία ήτοι έως τις 30/6/2015.

J&P Άβαξ:Εκλογή νέου ΔΣ κατά τη γενική συνέλευση
Η εταιρεία J&P Άβαξ, κατά τη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουνίου, εξέλεξε, μεταξύ άλλων, νέο διοικητικό συμβούλιο, με τριετή θητεία ήτοι έως τις 30/6/2015, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Λεωνίδας (Δάκης) Ιωάννου, Πρόεδρος (Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Κωνσταντίνος Κουβαράς, Αναπληρωτής Πρόεδρος & Εντεταλμένος Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Νικόλαος Γεραρχάκης, Αντιπρόεδρος & Εντεταλμένος Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Κωνσταντίνος Μιτζάλης, Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Γεώργιος Δημητρίου, Εντεταλμένος Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Κωνσταντίνος Λυσαρίδης, Εντεταλμένος Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Χρήστος Ιωάννου, Εντεταλμένος Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος)
Ιωάννης Πιστιόλης, Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Ευθύβουλος Παρασκευαϊδης, Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Λεώνη Παρασκευαΐδου Μαυρονικόλα, Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό Μέλος)
Ιωάννης Χαστάς, Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό, Ανεξάρτητο Μέλος)
David Watson, Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό, Ανεξάρτητο Μέλος).

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, επίσης, τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις, την Εκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και την Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

Αποφασίστηκε επίσης η μη διανομή μερίσματος, η απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως των μελών του ΔΣ και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την χρήση 2011.

Εκλέχθηκε, ακόμη, η Ελεγκτική Εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε.», Α.Μ.Σ.Ο.Ε.Λ. 111. Η αμοιβή του ελεγκτή, που θα διενεργήσει τον έλεγχο, θα καθοριστεί από το Εποπτικό Συμβούλιο του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Π.Δ. 226/1997, όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει.

Εγκρίθηκαν οι αμοιβές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2011 και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2012, συνολικού ποσού 900.000 ευρώ, για την προηγούμενη χρήση 2011 και ενέκρινε με το ίδιο ποσοστό την καταβολή αμοιβής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που έχουν αναλάβει τη διοίκηση της Εταρείας, συνολικού ποσού 900.000,00€ για την τρέχουσα χρήση 2012.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την εκλογή της κας Λεώνης Παρασκευαϊδου – Μαυρονικόλα ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Κωνσταντίνου Σιακόλα.

Τέλος, εγκρίθηκε η συμμετοχή της εταιρείας εταιρείες και κοινοπραξίες, που συστήθηκαν στη χρήση 2011 και η σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών μεταξύ της Εταιρείας και των προσώπων του άρθρου 23α ή συνδεδεμένων εταιρειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v