Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγωγή της Επίλεκτος Ενεργειακή στη ΝΕΑ του ΧΑΚ

Το ΧΑΚ αποδέχθηκε προς εισαγωγή στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά, τις 10.906.250 κοινές μετοχές της εταιρείας Επίλεκτος Ενεργειακή, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,32 έκαστη (οι “Μετοχές”).

Εισαγωγή της Επίλεκτος Ενεργειακή στη ΝΕΑ του ΧΑΚ
Η εταιρεία Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ ανακοίνωσε ότι στις 25 Ιουνίου 2012, το Συμβούλιο του Χρηματιστήριου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), ανακοίνωσε ότι έχει αποδεχθεί προς εισαγωγή στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά του ΧΑΚ, τις 10.906.250 κοινές μετοχές της εταιρείας Επίλεκτος Ενεργειακή, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,32 έκαστη (οι “Μετοχές”).

Η διαπραγμάτευση των Μετοχών θα αρχίσει στις 28 Ιουνίου 2012 και το ΧΑΚ θα αναλάβει την τήρηση του Μητρώου της εταιρείας στο Κεντρικό Αποθετήριο/ Μητρώο του ΧΑΚ.

Ο ελληνικός και αγγλικός κωδικός των Μετοχών είναι ΕΠΙΕΝ/ EPIEN αντίστοιχα και το ISIN Code τους είναι GRS804003002.

Η χρηματιστηριακή τιμή των Μετοχών ορίστηκε στα ευρώ 3,88 ανά μετοχή, ήτοι χρηματιστηριακή αξία ευρώ 42.316.250.

Κατά την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, η εταιρεία Επίλεκτος Ενεργειακή ελέγχεται σε ποσοστό 99,98% από την Επίλεκτο, η οποία είχε παραχωρήσει ποσοστό ύψους 0,02%, ήτοι 2.500 Μετοχές για την τήρηση της αναγκαίας διασποράς μετόχων που ήταν απαραίτητη για την εισαγωγή της εταιρείας ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στην ΝΕΑ του ΧΑΚ.

Το Πληροφοριακό Έγγραφο Εισαγωγής της εταιρείας ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.stiafilco.com, στην ιστοσελίδα του ΧΑΚ, www.cse.com.cy και την ιστοσελίδα του Σύμβουλου Εισαγωγής της εταιρείας ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚ, Sharelink Securities & Financial Services Ltd, www.sharelinksecurities.com από όπου και μπορεί να εκτυπωθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v