Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Aπόφαση για απόκτηση ιδίων μετοχών

Τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2011 και την απόκτηση ιδίων μετοχών ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Σαράντης που συνήλθε στις 21/6/2012. Ενημέρωση για διακράτηση μετοχών.

Σαράντης: Aπόφαση για απόκτηση ιδίων μετοχών
Τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2011 και την απόκτηση ιδίων μετοχών ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Σαράντης που συνήλθε στις 21/6/2012. Ενημέρωση για διακράτηση μετοχών.

Η Γ.Σ. ενημερώθηκε για την αντικατάσταση του κ. Σαράντη Πανταζή από την ιδιότητά του ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, λόγω της αποχώρησής του, από την κα. Σαράντη Αικατερίνη μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Ενημερώθηκε τέλος, για τις διακρατούμενες ίδιες μετοχές της εταιρείας, και συγκεκριμένα δυνάμει των αποφάσεων των Γ.Σ. της 02/06/2008, 11/11/2008 και της 30/06/2010 η εταιρεία θα τις διακρατήσει για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν στις προαναφερόμενες Γ.Σ., δηλαδή για την βελτίωση των κερδών και του μερίσματος ανά μετοχή, την διανομή εμμέσως κερδών/έμμεση επιστροφή προς τους μετόχους καθώς και την χρησιμοποίηση σε πιθανή συνεργασία ή και πιθανή μελλοντική εξαγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v