Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom:Μέχρι τις 31/5 η ειδική προσφορά για sms

Την ειδική προσφορά - μείωση της χρέωσης αποστολής γραπτών μηνυμάτων που ισχύει για κάθε βράδυ και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στα 0,04 ευρώ ανά SMS επεκτείνει η Q-Telecom και συγκεκριμένα μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2005.

Q-Telecom:Μέχρι τις 31/5 η ειδική προσφορά για sms
Την ειδική προσφορά - μείωση της χρέωσης αποστολής γραπτών μηνυμάτων που ισχύει για κάθε βράδυ και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στα 0,04 ευρώ ανά SMS επεκτείνει η Q-Telecom.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η προσφορά που απευθύνεται σε παλαιούς και νέους κατόχους σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας Q1 (σύνδεση με συμβόλαιο – χωρίς πάγιο) και Q card1 (συνδέσεις καρτοκινητής) θα ισχύει έως και τις 31 Μαρτίου 2005.

Συγκεκριμένα, οι ώρες μειωμένης χρέωσης των σύντομων γραπτών μηνυμάτων είναι για τις καθημερινές, Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10 μ.μ. έως 8 π.μ. της επομένης και για το Σαββατοκύριακο όλες τις ώρες.

Σημειώνεται πως η χρέωση των 0,04 ευρώ ισχύει από το πρώτο SMS, χωρίς κανένα κόστος ενεργοποίησης, για απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων, για όλους τους προορισμούς, εθνικούς και διεθνείς, χωρίς να χρειάζεται ελάχιστο υπόλοιπο στην κάρτα για την αποστολή μηνύματος για τους χρήστες καρτοκινητής.



Επίσης, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η Q card1 είναι η πιο οικονομική καρτοκινητή στην αγορά τόσο στις χρεώσεις σύντομων γραπτών μηνυμάτων όσο και στην ομιλία.

Τις υπόλοιπες ώρες η χρέωση παραμένει 0,06 ευρώ για τις συνδέσεις Q card1 και 0,075 ευρώ για τις συνδέσεις Q1.

Τέλος, σημειώνεται πως σε όλες τις παραπάνω χρεώσεις δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 18%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v