Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Eργο στη Ρουμανία ύψους 35 εκατ. ευρώ

Την υπογραφή εργολαβικού συμφωνητικού με το Υπουργείο Μεταφορών Κατασκευών και Τουρισμού της Ρουμανίας για τη κατασκευή του έργου” Ανακατασκευή και επέκταση τμήματος 28 χιλ. του οδικού άξονα DN 17: Iacobeni - Sadova” στο βόρειο τμήμα της χώρας και συμβατικής δαπάνης 35 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Μοχλός.

Μοχλός: Eργο στη Ρουμανία ύψους 35 εκατ. ευρώ
Την υπογραφή εργολαβικού συμφωνητικού με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών Κατασκευών και Τουρισμού της Ρουμανίας για τη κατασκευή του έργου” Ανακατασκευή και επέκταση τμήματος 28 χιλ. του οδικού άξονα DN 17: Iacobeni - Sadova” στο βόρειο τμήμα της χώρας και συμβατικής δαπάνης 35 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Μοχλός.

Οπως επισημάινεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση της υφιστάμενης οδού από τα 7 στα 10 μέτρα, βελτίωση της οριζόντιας και κατακόρυφης χάραξης, την επισκευή του υφιστάμενου οδοστρώματος, καθώς και την διαπλάτυνση και επισκευή 12 γεφυρών, με παράλληλη κατασκευή νέων τεχνικών έργων.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εργολαβίας, η Μοχλός έχει αναλάβει και τη συντήρηση του έργου για 2 χρόνια από την περάτωσή του. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και η διάρκεια κατασκευής του ανέρχεται σε 36 μήνες.

Τέλος, σημείωνεται ότι με την ανάληψη του έργου αυτού και σε συνέχεια της μακρόχρονης και επιτυχούς επενδυτικής δραστηριότητας της εταιρίας στις κατασκευές Ιδιωτικών έργων στη Ρουμανία, επιχειρείται παράλληλα η δυναμική επέκταση των δραστηριοτήτων της και στον τομέα των Δημοσίων έργων, στις Βαλκανικές χώρες γενικότερα.

Ήδη, στο πλαίσιο αυτό, η Μοχλός συμμετέχει στη διεκδίκηση ανάληψης έξι ακόμη έργων ανακατασκευής και επέκτασης τμημάτων του εθνικού οδικού δικτύου της Ρουμανίας, συνολικού μήκους 253 χιλιομέτρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v