Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Εγκαίνια του κτιρίου διοίκησης της Postbank

Εγκαινιάστηκε χθες στη Σόφια το νέο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο Διοίκησης της Postbank, θυγατρικής τράπεζας της Eurobank και μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στη Βουλγαρία με δίκτυο 200 καταστημάτων.

EFG: Εγκαίνια του κτιρίου διοίκησης της Postbank
Εγκαινιάστηκε χθες στη Σόφια το νέο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο Διοίκησης της Postbank, θυγατρικής τράπεζας της Eurobank και μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στη Βουλγαρία με δίκτυο 200 καταστημάτων σε όλη τη χώρα και 2.500 απασχολούμενους.

Το νέο κτίριο με την ονομασία Office Park Postbank» βρίσκεται στην πλέον αναπτυσσόμενη επιχειρηματική ζώνη της βουλγαρικής πρωτεύουσας, καταλαμβάνει έκταση 12.500 τ.μ. και θα στεγάσει όλες τις κεντρικές υπηρεσίες της τράπεζας, όπου απασχολούνται 900 άτομα.

Το κτίριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση της πλέον σύγχρονες φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές. Πρόκειται για ένα «πράσινο» κτίριο που επιτυγχάνει μείωση κατά 50% των αναγκών σε ενέργεια και νερό, ενώ διαθέτει κεντρικό σύστημα ανακύκλωσης υλικών και αποβλήτων.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε και χαιρέτησε η δήμαρχος Σόφιας κ. Yordanka Fandukova, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι ξένων πρεσβειών και διεθνών οργανισμών, πελάτες της τράπεζας και εκπρόσωποι του τύπου.

Στο χαιρετισμό του ο γενικός διευθυντής της Eurobank κ. Σταύρος Ιωάννου επεσήμανε ότι «σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον σε όλη την Ευρώπη, ο όμιλός μας παραμένει δεσμευμένος στη στήριξη των θυγατρικών τραπεζών του στο εξωτερικό με την παροχή τεχνογνωσίας και των αναγκαίων τεχνικών μέσων και στόχο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να εξέλθουν ισχυρότερες από την κρίση».

«Το νέο κτίριο Διοίκησης αναδεικνύει το διεθνή προσανατολισμό και την στρατηγική θέση της Postbank στον τραπεζικό κλάδο της Βουλγαρίας και ευρύτερα την βουλγαρική οικονομία» τόνισε ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας και πρόσθεσε ότι είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και της τεχνογνωσίας των στελεχών της τράπεζας και των συνεργατών τους.

Η κ. Petia Dimitrova, η οποία θα αναλάβει από 1ης Ιουλίου καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου, τόνισε πως το νέο κτίριο Διοίκησης είναι μια ευτυχής στιγμή στην επιτυχημένη πορεία της Postbank και συμβολίζει τις αξίες που διέπουν τον οργανισμό όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η άμεση επικοινωνία με τον πελάτη σε ένα χώρο ανοιχτό και φιλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v