Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημοπρασία της Τιτάν μέσω του b2b της cosmoONE

Τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρίας cosmoONE, χρησιμοποίησε πρόσφατα η Τιτάν, που διενήργησε πρόσφατα την πρώτη της ηλεκτρονική δημοπρασία για την προμήθεια Film Πολυαιθυλαινίου.

Δημοπρασία της Τιτάν μέσω του b2b της cosmoONE
Τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ επιχειρήσεων που προσφέρει η εταιρία cosmoONE, χρησιμοποίησε η ΤΙΤΑΝ Α.Ε. που διενήργησε πρόσφατα την πρώτη της ηλεκτρονική δημοπρασία για την Προμήθεια FILM ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΑΙΝΙΟΥ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην ηλεκτρονική δημοπρασία συμμετείχαν τέσσερις προμηθευτές και όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας υπεβλήθησαν 22 προσφορές με αποτέλεσμα να σημειωθεί σημαντική μείωση τιμής σε σχέση με την αναμενόμενη.

Από πλευράς διαδικασίας, η ηλεκτρονική δημοπρασία αποδείχθηκε ταχεία και αποτελεσματική μέθοδος προμήθειας για την επιχείρηση, καθώς όλες οι σχετικές ενέργειες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε μία εβδομάδα. Αναλυτικότερα, οι βασικές ενέργειες που έγιναν σε αυτό το χρονικό διάστημα ήταν: αρχική πρόσκληση εκδηλώσεως ενδιαφέροντος, διακήρυξη, τεχνική αξιολόγηση, κατάρτιση καταλόγου προμηθευτών, πρόσκληση συμμετοχής στη δημοπρασία, εκπαίδευση προμηθευτών, δοκιμαστική χρήση του συστήματος των δημοπρασιών από τους προεπιλεγμένους προμηθευτές και τέλος, διενέργεια της δημοπρασίας.

Η εκτέλεση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας διήρκεσε μισή ώρα και επακολούθησαν τέσσερις παρατάσεις λόγω συνεχούς μειώσεως της τιμής στα τελευταία λεπτά πριν το κλείσιμο της δημοπρασίας.

Τέλος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ΤΙΤΑΝ Α.Ε. εκτιμώντας τα ουσιαστικά πλεονεκτήματα που παρέχει η υπηρεσία b2bauctions της cosmoONE, σκοπεύει να αξιοποιήσει περαιτέρω τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, για την αγορά διαφόρων ειδών που προμηθεύεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v