Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Τέσσερις οι διεκδικητές των βουλγαρικών 3G

Εκτός από τον ΟΤΕ, η Telecom Austria, η εταιρία σταθερής τηλεφωνίας BTC και μία ακόμη -ανώνυμη προς το παρόν- ξένη εταιρία εκφράζουν ενδιαφέρον για την απόκτηση αδειών κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς στη Βουλγαρία.

ΟΤΕ: Τέσσερις οι διεκδικητές των βουλγαρικών 3G
Άλλες τρεις εταιρίες εκτός από τον ΟΤΕ ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό χορήγησης άδειων κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς στη Βουλγαρία, αναφέρει σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, η βουλγαρική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε αργά την Παρασκευή ότι η Mobiltel, η ιδιωτική εταιρία που αποτελεί στόχο εξαγοράς από την αυστριακή Telekom Austria, και ο ΟΤΕ έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση μίας από τις άδειες διάρκειας 20 ετών.

Ακόμα, η εταιρία σταθερής τηλεφωνίας BTC, καθώς και μία τέταρτη ξένη εταιρία που παραμένει ανώνυμη εκδήλωσαν επίσης ενδιαφέρον για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ”η επιτροπή θα εξετάσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος και θα λάβει απόφαση σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθήσει για τη χορήγηση των άδειων”, ανέφερε η ανακοίνωση, χωρίς να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την απόφαση.

Όπως εκτιμάται, οι άδειες κινητής αναμένεται να αποφέρουν στη βουλγαρική κυβέρνηση έσοδα ύψους τουλάχιστον 104,1 εκατ. δολαρίων (154 εκατ. λεβ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v