Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεμελιοδομή: Eργο 7,3 εκατ. ευρώ στη Βουλγαρία

Τη μελέτη και κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της πόλης του Blagoevgrad στη Βουλγαρία, ύστερσ από διεθνή διαγωνισμό που προκήρυξε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας, ανέλαβε η εταιρία Θεμελιοδομή σε κοινοπραξία με την ΑΒΑΞ.

Θεμελιοδομή:  Eργο 7,3 εκατ. ευρώ  στη Βουλγαρία
Τη μελέτη και κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της πόλης του Blagoevgrad στη Βουλγαρία, ύστερα από διεθνή διαγωνισμό που προκήρυξε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας, ανέλαβε η εταιρία Θεμελιοδομή σε κοινοπραξία με την ΑΒΑΞ.

ΌΟπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο προϋπολογισμού 7,3 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος ΙSPA.

Πρόκειται για έργο που θα εξυπηρετεί πληθυσμό 87.520 κατοίκων και θα επεξεργάζεται λύματα 30.000 κυβικών μέτρων την ημέρα. Σημειώνεται ότι η πόλη του Blagoevgrad βρίσκεται 80 χιλιόμετρα από τα σύνορά μας, τα δε αποτελέσματα του καθαρισμού θα επηρεάζουν τις ελληνικές παραλίες, δοθέντος ότι ο τελικός αποδέκτης των λυμάτων είναι ο ποταμός Στρυμόνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v