Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι-Κρι: Εκτιμήσεις της διοίκησης για μεγέθη 2004

Αύξηση 15% στις πωλήσεις του ομίλου, με τα κέρδη προ φόρων να διαμορφώνονται στο περίπου 10% του κύκλου εργασιών προβλέπει η διοίκηση της Κρι-Κρι για το 2004, ενώ η γαλακτοβιομηχανία αναμένεται να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους 4 εκατ. ευρώ τα επόμενα δυο χρόνια, όπως αναφέρθηκε σε παρουσίαση στον ΣΜΕΧΑ.

Κρι-Κρι: Εκτιμήσεις της διοίκησης για μεγέθη 2004
Αύξηση 15% στις πωλήσεις του ομίλου, με τα κέρδη προ φόρων να διαμορφώνονται στο περίπου 10% του κύκλου εργασιών προβλέπει η διοίκηση της Κρι-Κρι για το 2004, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2004 στον ΣΜΕΧΑ.

Υπενθυμίζεται πως το 2003 ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της γαλακτοβιομηχανίας ανήλθε στα 19,547 εκατ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων έφτασαν στα 2,23 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση στον ΣΜΕΧΑ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εισηγητές ήταν ο κ. Π. Τσινάβος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι-Κρι και ο κ. Μ. Τσιότσιαλας, οικονομικός διευθυντής.

Ο κ. Τσινάβος αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρίας, τους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορία της, αλλά και τα κύρια στοιχεία της στρατηγικής της.

Με όραμα την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών, εργαζομένων και μετόχων της, η Κρι-Κρι στοχεύει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της στην αγορά, τη συνεχή βελτίωση κόστους/ ανταγωνιστικότητας και τη διατήρηση υψηλής κερδοφορίας, μέσω της εφαρμογής των αρχών βιώσιμης ανάπτυξης.

Επίσης, ο κ. Τσιότσιαλας ανέλυσε τα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας που παρουσιάζουν σταθερή ανοδική πορεία, ενώ επεσήμανε πως έχοντας να αντιμετωπίσει μια δύσκολη χρονιά για τον κλάδο του παγωτού (λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών), η Κρι-Κρι κατάφερε να βελτιώσει αισθητά τα μεγέθη της.

Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται παράλληλα πως οι επενδύσεις της Κρι-Κρι ανήλθαν στα 5,2 εκ. ευρώ για το 2004, ενώ το επενδυτικό της πλάνο προβλέπει άλλα 4 εκατ. ευρώ για τα δύο επόμενα έτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v