Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π. Βουρλούμης: Ζημιογόνος ο ισολογισμός του 2005

Τον ισολογισμό του έτους 2005 ενέκρινε το Δ.Σ. του ΟΤΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, η οποία διήρκεσε περισσότερο απο δύο ώρες. Σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Π. Βουρλούμη ο ισολογισμός του 2005 θα είναι ζημιογόνος κατά αρκετές δεκάδες εκατομμύρια.

Π. Βουρλούμης: Ζημιογόνος ο ισολογισμός του 2005
Τον ισολογισμό του έτους 2005 ενέκρινε το Δ.Σ. του ΟΤΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, η οποία διήρκεσε περισσότερο απο δύο ώρες.

Ο προϋπολογισμός του 2005, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο επικεφαλής του Οργανισμού, Π. Βουρλούμης στην εισήγησή του, θα είναι ζημιογόνος κατά αρκετές δεκάδες εκατομμύρια. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι αλλαγές που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν σε διάφορα επίπεδα και αφορούν στον ΟΤΕ, είναι φυσικό να μην καθιστούν ακόμη ακριβή τον οποιοδήποτε προσδιορισμό τους.

Ο προϋπολογισμός αναμένεται ακόμη να επανέλθει σε συζήτηση εντός του α΄ τριμήνου του 2005, καθώς προς στιγμήν δεν υπήρχαν στοιχεία ούτε για την εθελουσία έξοδο των εργαζομένων, ούτε και για τη διαμόρφωση των τιμολογίων χονδρικής τα οποία ο ΟΤΕ σκοπεύει να προσβάλλει.

Από την άλλη πλευρά, σε ό,τι αφορά στην επιλογή διαφημιστικής εταιρίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής προτιμητέος υποψήφιος είναι η κοινοπραξία ADEL –Λεούσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v