Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas On Line: Νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά

Οκτώ (8) επιπλέον μήνες δωρεάν σύνδεσης προσφέρει η Hellas On Line σε όσους συνδρομητές της επιλέξουν 12μηνη συνδρομή στα πακέτα ΗΟL AnyAccess 100&200, αλλά και σε αυτούς που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους.

Οκτώ (8) επιπλέον μήνες δωρεάν σύνδεσης προσφέρει η Hellas On Line σε όσους συνδρομητές της επιλέξουν 12μηνη συνδρομή στα πακέτα ΗΟL AnyAccess 100&200, αλλά και σε αυτούς που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, φέτος, η Hellas On Line, με τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη προσφορά της, προσφέρει σε όλους τους Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου την καλύτερη συνδρομή Internet, με δυνατότητες μοναδικές στην ελληνική αγορά, στην καλύτερη τιμή.

Συγκεκριμένα, όσοι συνδρομητές επιλέξουν 12μηνη συνδρομή στα πακέτα ΗΟL AnyAccess 100&200 (και όσοι συνδρομητές της HOL ανανεώσουν τη συνδρομή τους) παίρνουν 8 επιπλέον μήνες σύνδεσης, δωρεάν.

Με αυτή την προσφορά, σχολιάζει η ανακοίνωση, η Hellas On Line διαθέτει την οικονομικότερη λύση για πρόσβαση με ADSL και ISDN, και μια από τις οικονομικότερες λύσεις για PSTN σύνδεση στην ελληνική αγορά.

Η προσφορά δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να επωφεληθούν οι συνδρομητές της Hellas On Line, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Με το πρόγραμμα ΗΟL Pronomio, ανάλογα με το χρονικό διάστημα που ένας συνδρομητής έχει σύνδεση με την HOL, η εταιρεία του επιστρέφει ποσοστό χρημάτων μέχρι και 15% ως refund (στο eMoney πορτοφόλι του συνδρομητή) όταν ανανεώνει ή αναβαθμίζει τη σύνδεσή του.

Τα πακέτα HOL AnyAccess προσφέρουν στους συνδρομητές επιπλέον μοναδικά πλεονεκτήματα όπως:

- Το μεγαλύτερο e-mail στην ελληνική αγορά με χωρητικότητα 1Gb και την καλύτερη προστασία από spam και ιούς.

- Την υπηρεσία HOL NetSpeeder, για γρηγορότερη σύνδεση στο Internet μέχρι και πέντε φορές, εντελώς δωρεάν

- Μέχρι 130 λεπτά χρόνο ομιλίας δωρεάν με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας τηλεφωνίας μέσω Internet HOL eVoice, για τηλεφωνήματα σε όλο τον κόσμο με κόστος μέχρι και 10% χαμηλότερο από μια αστική κλήση

Η προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v