Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα πακέτα και μειώσεις διεθνών κλήσεων

Νέα οικονομικά προγράμματα και μειώσεις σε διεθνείς κλήσεις, με στόχο την κάλυψη των αναγκών του συνόλου της πελατειακής του βάσης, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ. Παράλληλα, ανακοίνωσε αυξήσεις στα πάγια.

ΟΤΕ: Νέα  πακέτα και μειώσεις διεθνών κλήσεων
Νέα οικονομικά προγράμματα και μειώσεις σε διεθνείς κλήσεις, με στόχο την κάλυψη των αναγκών του συνόλου της πελατειακής του βάσης, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ. Παράλληλα, ανακοίνωσε αυξήσεις στα πάγια.

Ειδικότερα, ο ΟΤΕ προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας έως 4 ώρες στις νέες ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ, για πρώτη φορά ειδικό πρόγραμμα για συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

Επίσης, ανακοίνωσε μειώσεις έως 35% στο νέο ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ, έως 25% και χρέωση ανά δευτερόλεπτο στο νέο ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ Plus για εταιρικούς πελάτες και αναπροσαρμογή μηνιαίου παγίου κατά 0,91 ευρώ.

Τέλος, το πακέτο περιλαμβάνει μειώσεις στις διεθνείς κλήσεις έως 29% και θέσπιση νέας ζώνης με τις χώρες-μέλη της διευρυμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Αλβανία.

Παράλληλα, αυξήσεις πάνω του πληθωρισμού στα πάγια, τόσο για απλές γραμμές PSTN, όσο και για τις ψηφιακές ISDN ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ.

Η αύξηση για τις απλές γραμμές PSTN είναι 8,6% και διαμορφώνεται σε 11,40 ευρώ από 10,49 ευρώ, ενώ για τις ψηφιακές ISDN η αύξηση είναι 6,5% και διαμορφώνεται σε 14,90 ευρώ από 13,99 ευρώ.

Σχετικά με τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ, η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών και Οικιακών Πελατών, κα Σούλα Εβανς, δήλωσε: ”Η νέα μας τιμολογιακή πολιτική ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών. Όλοι οι πελάτες μας, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μπορούν να κερδίσουν πρόσθετες μειώσεις και δωρεάν χρόνο ομιλίας επιλέγοντας το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Επιπλέον, προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας 25 Ευρωπαϊκές χώρες ”μια γειτονιά”. Στόχος μας παραμένει πάντα να είμαστε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών για όλες τις επικοινωνιακές τους ανάγκες, προσφέροντας τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές για όλους.”

-------Τι σχολιάζουν κύκλοι της ΕΕΤΤ

Σύμφωνα με κοστολογικό έλεγχο που έχει διενεργήσει η ΕΕΤΤ, ακόμα και οι νέες τιμές βρίσκονται κάτω του κόστους που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός το οποίο είχε υπολογιστεί σε 12,3 ευρώ για τις απλές και περίπου 16 ευρώ για τις ψηφιακές.

Παρόλα αυτά στελέχη της ΕΕΤΤ σχολιάζουν ότι ο Οργανισμός με βάσει το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που θα ισχύσει εντός του 2005, δεν υποχρεούται στην αρχή της κοστοστρέφειας.

* Δείτε δεξιά στο ”Συνοδευτικό Υλικό” αναλυτικά τα νέα πακέτα και τιμολόγια του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v