Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Στις 22 Μαΐου η β' επαναληπτική ΓΣ

Η α' επαναληπτική ΓΣ των Μετόχων της Alpha Bank  συνεδρίασε, αλλά δεν συζήτησε ούτε έλαβε αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως συνεπεία ελλείψεως απαρτίας. Στις 22/5 η β' Επαναληπτική.

Alpha Bank: Στις 22 Μαΐου η β επαναληπτική ΓΣ
Η Πρώτη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank συνεδρίασε, αλλά δεν συζήτησε ούτε έλαβε αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, μεταξύ άλλων της παύσης των διαδικασιών συγχωνεύσεων με την EFG Eurobank Ergasias, συνεπεία ελλείψεως απαρτίας.

Κατόπιν τούτου συγκαλείται, με τα αυτά θέματα ημερησίας διατάξεως, Δεύτερη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους μετόχους:

Θέμα 1ο:

Παύση των εργασιών και της διαδικασίας συγχωνεύσεως της “Alpha Τράπεζα Α.Ε.” δι’ απορροφήσεως της “Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.”. Ανάκληση του συνόλου των από 15ης Νοεμβρίου 2011 αποφάσεων της 2ας Επαναληπτικής Έκτακτης  Γενικής Συνελεύσεως της “Alpha Τράπεζα Α.Ε.” και αποδέσμευση της τελευταίας εκ πάσης συμβατικής σχέσεως μετά ή υπέρ της “Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.”. Χορήγηση οικείων εξουσιοδοτήσεων.

Θέμα 2ο:

Έγκριση και επικύρωση των πάσης φύσεως υλικών πράξεων, δηλώσεων, ανακοινώσεων και δικαιοπραξιών, ως και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών αυτού, προστηθέντων, πληρεξουσίων και εντολοδόχων, της “Alpha Τράπεζα Α.Ε.” αναφορικά με τη συγχώνευση αυτής δι’ απορροφήσεως της “Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.”.

Θέμα 3ο:

Τροποποίηση του άρθρου 18 παρ. 3 του Καταστατικού της Τραπέζης δια συμπληρώσεως των διατάξεων αυτού περί διορισμού και ανακλήσεως αντιπροσώπων διά λοιπών ηλεκτρονικών μέσων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v