Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε Folli Follie-Κοτς η μαρίνα στη Λέσβο

Την ανάληψη λειτουργίας και εκμετάλλευσης της μαρίνας στη Λέσβο, συνολικής δυνατότητας ελλιμενισμού 232 σκαφών αναλαμβάνουν από κοινού ο όμιλος Folli Follie και εταιρία συμφερόντων του τουρκικού επιχειρηματικού ομίλου Κοτς.

Σε Folli Follie-Κοτς η μαρίνα στη Λέσβο
Την ανάληψη λειτουργίας και εκμετάλλευσης της μαρίνας στη Λέσβο, συνολικής δυνατότητας ελλιμενισμού 232 σκαφών αναλαμβάνουν από κοινού ο όμιλος Folli Follie και εταιρεία συμφερόντων του τουρκικού επιχειρηματικού ομίλου Κοτς.

Χθες μάλιστα υπογράφηκε η σχετική σύμβαση παραχώρησης στο Υπουργείο Τουρισμού με εκπροσώπους των δύο πλευρών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές της κοινοπραξίας (50%-50%) θα επενδύσουν 1 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών της μαρίνας, ενώ θα έχουν δικαίωμα εκμετάλλευσης της για 40 έτη.

Σημειώνεται ότι οι όμιλοι Folli Follie και Κοτς έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί σε δημόσιους διαγωνισμούς για την εκμετάλλευση μαρινών (π.χ. Βουλιαγμένη) και, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να συνεργαστούν εκ νέου, εφόσον υπάρξουν νέοι διαγωνισμοί ιδιωτικοποίησης αντίστοιχων εγκαταστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v