Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι τιμές σταθερής τηλεφωνίας από τη Q Telecom

Χαμηλότερα έως 12% για τις υπεραστικές κλήσεις και έως 13% για τις κλήσεις προς κινητά, από τις ισχύουσες τιμές του ΟΤΕ θα είναι οι χρεώσεις των κλήσεων από το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας Q telecom, της Info Quest.

Οι τιμές σταθερής τηλεφωνίας  από τη Q Telecom
Την εμπορική της πολιτική για το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας Q telecom, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα η Info Quest.

Oπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, οι χρεώσεις των κλήσεων κυμαίνονται χαμηλότερα από τις ισχύουσες τιμές του ΟΤΕ για τις υπεραστικές κλήσεις έως 12%, για τις κλήσεις προς κινητά έως 13% και για τις διεθνείς κλήσεις κατά μέσο όρο 20%.

Επιπλέον, προσφέρεται έκπτωση 10% μετά το τέταρτο λεπτό διάρκειας της κλήσης, πλην των αστικών κλήσεων. Oλες οι χρεώσεις των κλήσεων είναι ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, προσφέροντας όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μείωση μέχρι και 15% στον λογαριασμό του πελάτη. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ειδική έκπτωση για κλήσεις προς δύο συγκεκριμένους και προεπιλεγμένους αριθμούς σταθερών ή κινητών τηλεφώνων που ανήκουν όμως στο δίκτυό της.

Η εγγραφή στο δίκτυο της Q είναι δωρεάν, χωρίς μηνιαίο πάγια και πάγια τέλους κλήσης, χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις και αποστολή αναλυτικού λογαριασμού κλήσεων χωρίς επιβάρυνση του πελάτη.

Οι συνδρομητές της εταιρίας θα χρησιμοποιούν τον τετραψήφιο κωδικό προεπιλογής 1765 ενώ οι αστικές κλήσεις όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση μπορούν να πραγματοποιούνται μόνο εντός των ορίων των πόλεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, τα τέλη συνδιαλέξεων της Q διαμορφώνονται σε 0,0258 ευρώ/λεπτό για τις αστικές κλήσεις (Αθήνα/ Θεσσαλονίκη), 0,0528 ευρώ/λεπτό για τις υπεραστικές εθνικές κλήσεις και 0,2802 ευρώ/λεπτό για κλήσεις προς τα τρία ανταγωνιστικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Σε ότι αφορά τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς σταθερούς αριθμούς της Q, η χρέωση διαμορφώνεται σε 0,0492 ευρώ/ λεπτό και προς αριθμούς κινητής τηλεφωνίας της Q σε 0,2712 ευρώ/ λεπτό.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι αντίστοιχες χρεώσεις της Forthnet είναι 0,0240 ευρώ/ λεπτό για την αστική τηλεφωνία σε όλες τις περιοχές της χώρας, 0,0500 ευρώ/ λεπτό για την υπεραστική εθνική τηλεφωνία και 0,2300 ευρώ/ λεπτό για τις κλήσεις προς τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Το τιμολόγιο της Lannet Communications για τις αντίστοιχες υπηρεσίες διαμορφώνεται σε 0,0240 ευρώ/ λεπτό για την αστική τηλεφωνία σε όλες τις περιοχές της χώρας, 0,053 ευρώ/λεπτό για την εθνική υπεραστική τηλεφωνία και 0,210 ευρώ/λεπτό για τις κλήσεις προς τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v