Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκατάσταση ERP για Βιοτέρ από ACE-Hellas

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση και υλοποίηση του ERP συστήματος e-festos της ACE-Hellas, του ομίλου Info Quest, στην εταιρία Βιοτέρ, επιχειρώντας να καλύψει τους τομείς της οικονομικής διαχείρισης, του λογιστηρίου, της αποθήκης, της διαχείρισης των προμηθευτών και του κεντρικού ταμείου.

Εγκατάσταση ERP για Βιοτέρ από ACE-Hellas
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση και υλοποίηση του ERP συστήματος e-festos της ACE-Hellas, του ομίλου Info Quest, στην εταιρία Βιοτέρ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ACE-Hellas, με την επιλογή του e-festos η Βιοτέρ θα καλύψει πλήρως τους τομείς της οικονομικής διαχείρισης, του λογιστηρίου, της αποθήκης, της διαχείρισης των προμηθευτών και του κεντρικού ταμείου.

Σημειώνεται, πως με την εγκατάσταση του e-festos έχει επιτευχθεί η ένταξη στο πληροφοριακό σύστημα όλων των θέσεων εργασίας (20 άδειες χρήσεις), καθώς επίσης η ενοποίηση και ο καλύτερος συντονισμός και έλεγχος όλων των εργοταξίων της.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, για το σχεδιασμό της εφαρμογής του συστήματος, υπήρξε στενή συνεργασία μεταξύ των στελεχών των δύο εταιριών.

Τονίζεται, πως η παραμετροποίηση του συστήματος συνέβαλε στην καλύτερη οργάνωση του module της αποθήκης, προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις της θεωρημένης αποθήκης, ενώ τα αποτέλεσμα από την υλοποίηση της εφαρμογής είναι ήδη ορατά στην αύξηση της παραγωγικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της εταιρίας.



Όσον αφορά στο e-festos, είναι ένα σύγχρονο σύστημα ERP (Enterprise Resource Planning), που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη των αναγκών των εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον τεχνικό κλάδο.

Ειδικότερα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που επιτρέπει τη συνολική οικονομική διαχείριση της επιχείρησης και τον έλεγχο του κόστους, συμβάλλοντας στην κερδοφορία της.

Επιπλέον, το e-festos είναι μια windows ή web based εφαρμογή, που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ακριβείς πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικά με την εταιρία ACE-Hellas, ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παροχείς ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, με εξειδίκευση στον κλάδο των τεχνικών έργων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v