Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία πρόσβασης στο internet από την Tellas

Τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ADSL με σταθερή χρέωση, ”izi by Tellas”, προσφέρει από σήμερα 6 Δεκεμβρίου η Tellas, η οποία παρέχει στον πελάτη ολοκληρωμένη πρόσβαση στο Internet με υψηλή ταχύτητα, καθώς και πλήθος επιπλέον παροχών.

Νέα υπηρεσία πρόσβασης στο internet από την Tellas
Τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ADSL με σταθερή χρέωση, ”izi by Tellas, προσφέρει από σήμερα 6 Δεκεμβρίου η Tellas, η οποία παρέχει στον πελάτη ολοκληρωμένη πρόσβαση στο Internet με υψηλή ταχύτητα, καθώς και πλήθος επιπλέον παροχών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Tellas, η υπηρεσία ”izi by Tellas παρέχει τα εξής:

* Την πιο οικονομική πρόταση. Ειδικότερα, από 43,90 ευρώ το μήνα το ”izi by Tellas είναι η πλέον οικονομική πρόταση της αγοράς (έως και 26% φθηνότερα από τον ανταγωνισμό).

Επιπλέον, προσφέρει 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό. Χωρίς προπληρωμή συνδρομής, χωρίς καμιά επιβάρυνση για τις διαδικασίες ενεργοποίησης, χωρίς χρέωση για τον εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία σύνδεσης, τα οποία παραδίδονται δωρεάν απευθείας στον πελάτη.

* Την ευκολότερη διαδικασία πρόσβασης στο Internet. H Tellas για πρώτη φορά στην Ελλάδα προσφέρει την υπηρεσία ADSL με δωρεάν παράδοση στο σπίτι ή στο γραφείο του συνδρομητή (home delivery).

Σημειώνεται, πως η μοναδική υπηρεσία ADSL της Tellas δεν απαιτεί προπληρωμή ή επίσκεψη σε καταστήματα. Η επικοινωνία γίνεται άμεσα μέσω του www.tellas.gr ή με ένα απλό - δωρεάν από σταθερό - τηλεφώνημα στο 13800.

* Τα αρτιότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και υποστήριξη: Tο ”izi by Tellas είναι η πιο πλήρης πρόταση της αγοράς, που περιλαμβάνει όλες τις δυνατές τεχνικές επιλογές / εργαλεία, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Όσον αφορά στην περιγραφή της υπηρεσίας ”izi by Tellas, τονίζεται πως είναι μόνιμη σύνδεση ADSL (και όχι πρόσβαση μέσω τηλεφώνου -Dial Up-), που προσφέρει υψηλή ποιότητα και μεγάλες ταχύτητες.

Επίσης, απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες Internet με υψηλές απαιτήσεις σε ταχύτητα, σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (αντί της χρήσης ISDN) αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο για ψυχαγωγία και ενημέρωση (δηλαδή για να ”κατεβάσουν” φωτογραφίες, videos, τραγούδια, ταινίες, να δουν ποδόσφαιρο, να ακούσουν ραδιόφωνο, να παίξουν video games, να παρακολουθήσουν ειδήσεις real-time και χρηματιστήριο).

Όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η συνδρομή έχει ελάχιστη διάρκεια 12 μηνών. Αν ο πελάτης επιλέξει συνδρομή διάρκειας 24 μηνών, του προσφέρεται αναβάθμιση ταχύτητας πρόσβασης χωρίς επιπλέον χρέωση, μετά το πρώτο έτος.

Επιπλέον, ο συνδρομητής έρχεται σε επαφή μόνο με την Tellas για την ενεργοποίηση, για πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, λαμβάνει ένα λογαριασμό μόνο από την Tellas, ο οποίος περιλαμβάνει τις χρεώσεις και για τη γραμμή ADSL και για το Internet.

Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος του ”izi by Tellas διαμορφώνεται ως εξής:

* Η ενεργοποίηση Γραμμής ADSL και ο εξοπλισμός (ADSL Modem, Splitter) είναι δωρεάν.



* Σε ταχύτητα (Download/Upload) 384 Kbps/128 Kbps, για μηνιαία συνδρομή, για γραμμή ADSL είναι 18,95 ευρώ, για Internet 24,95 ευρώ, και η συνολική χρέωση 43,90 ευρώ.

* Σε ταχύτητα (Download/Upload) 512 Kbps/128 Kbps, για μηνιαία συνδρομή, για γραμμή ADSL είναι 34,95 ευρώ, για Internet 39,95 ευρώ, και η συνολική χρέωση 74,90 ευρώ.

* Σε ταχύτητα (Download/Upload) 1024 Kbps/256 Kbps, για μηνιαία συνδρομή, για γραμμή ADSL είναι 59,95 ευρώ, για Internet 79,95 ευρώ, και η συνολική χρέωση 139,90 ευρώ.

Τονίζεται, πως όλες οι αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν αυτόματα και για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές των ADSL υπηρεσιών της Tellas.

Αναλυτικότερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας αφορούν 3 e-mails με δυνατότητα πρόσβασης μέσω web, πακέτο προστασίας χρηστών με Antivirus & Antispam, web space, SMS via web, newsgroups & FTP, εφεδρική σύνδεση dial-up με Free Internet χωρίς συνδρομή και επιπλέον επιλογές: virtual disc, extra web space και στατικές διευθύνσεις IP με μικρή συνδρομή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ”izi by Tellas συνοδευόμενο από το πρωτότυπο slogan ”Όλα καλύτερα!”, είναι η νέα δημιουργική πλατφόρμα της Tellas διαμέσου της οποίας θα προσφερθεί όλο το φάσμα των ευρυζωνικών υπηρεσιών της εταιρίας.

Όπως επεσήμανε ο Andrea Costa, αντιπρόεδρος & CEO της Tellas, ”Η Tellas εισάγει μια νέα, διαφορετική και φιλική προς το χρήστη προσέγγιση της ευρυζωνικότητας. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τις ευρυζωνικές υπηρεσίες εύκολες και προσιτές για όλους, να αναπτυχθεί η ελληνική αγορά και να πλησιάσει τα Ευρωπαϊκά δεδομένα”.

Τέλος, δήλωσε, πως ”Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι προσπάθειές μας και οι πρωτοποριακές μας ιδέες θα συνεισφέρουν σε σημαντικό βαθμό στην εξάπλωση των πλεονεκτημάτων της ευρυζωνικότητας στην ελληνική κοινωνία. Περιμένουμε ότι οι πρώτες ενδείξεις ανάπτυξης θα εμφανιστούν πολύ σύντομα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v