Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Με δύο νέες εκδόσεις ο MLS Navigator

Με δύο επιπλέον εκδόσεις παρέχεται πλέον ο MLS Navigator το σύστημα πλοήγησης της MLS Πληροφορική στην ελληνική αγορά, οι οποίες αναμένεται να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη των χρηστών, είτε διαθέτουν υπολογιστή χειρός είτε όχι.

MLS: Με δύο νέες εκδόσεις ο MLS Navigator
Με δύο επιπλέον εκδόσεις παρέχεται πλέον ο MLS Navigator το σύστημα πλοήγησης της MLS Πληροφορική στην ελληνική αγορά, οι οποίες αναμένεται να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη των χρηστών, είτε διαθέτουν υπολογιστή χειρός είτε όχι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της MLS Πληροφορική, το μοντέλο NAV100MT Version 2 απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα των φορητών συστημάτων πλοήγησης εύκολα και οικονομικά.

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τον υπολογιστή χειρός Mio Pocket PC με ενσωματωμένο δέκτη GPS, SD κάρτα 32 MB με την εφαρμογή και τους χάρτες (Αθήνα, Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο), οικιακό φορτιστή, φορτιστή αυτοκινήτου, βάση στήριξης και κοστίζει 699 ευρώ με τον ΦΠΑ.

Σημειώνεται, πως το σύστημα δεν απαιτεί καμία ειδική εγκατάσταση, είναι φορητό και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών. Με μια μόνο συσκευή ο χρήστης έχει πλοήγηση, αλλά και όλες τις δυνατότητες ενός πολύ ισχυρού Pocket PC (tasks, calendar, appointments, Internet, email, Word και Excel για Pocket PC, etc.).

Επιπλέον, το σύστημα είναι κατάλληλο για πλοήγηση στο αυτοκίνητο, σε δίκυκλο ακόμη και σε πεζούς.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το μοντέλο NAV100GPS αποτελεί την απόλυτη λύση στην ελληνική αγορά για όσους είναι κάτοχοι υπολογιστών παλάμης (Pocket PC) και επιθυμούν να αποκτήσουν αυτόματη πλοήγηση. Λειτουργεί σε όλα τα γνωστά Pocket PC (HP, Fujitsu Siemens, NEC κ.α.), με Windows CE και δυνατότητες Bluetooth και μετατρέπει με πολύ απλό τρόπο τον υπολογιστή παλάμης σε αυτόματο πλοηγό.

Επίσης, στη συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνεται o bluetooth GPS δέκτης, SD κάρτα 32 MB με την εφαρμογή και τους χάρτες (Αθήνα, Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο), οικιακός φορτιστής και φορτιστής αυτοκινήτου, βάση στήριξης και κοστίζει 413ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο MLS Navigator, που αναπτύχθηκε από την MLS Πληροφορική, είναι ένα σύστημα πολύ εύκολο στη χρήση του. Ο οδηγός απλά δηλώνει τον προορισμό του και το σύστημα αφού προσδιορίσει μέσω δορυφόρου τη θέση του αυτοκινήτου εκείνη τη στιγμή, αναλαμβάνει να τον οδηγήσει γρήγορα και με ακρίβεια.

Η καθοδήγηση γίνεται φωνητικά, με το σύστημα να ενημερώνει τον οδηγό για την επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνει, αλλά και οπτικά μέσω του χάρτη που εμφανίζεται στην οθόνη.

Παράλληλα, λαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδρομή, όπως τα φανάρια που υπολείπονται, η απόσταση που έχει διανυθεί, η ταχύτητα του οχήματος κλπ, κι όλα αυτά με απόλυτη ακρίβεια.

Εντός του έτους οι χρήστες του συστήματος θα αποκτήσουν δωρεάν το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο ενώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο αναμένεται να ενσωματωθούν, επίσης δωρεάν, αρκετές από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v