Εγκρίσεις σε προμήθειες εξοπλισμού από τον ΟΛΠ

Την έγκριση προμήθειας 18 καινούργιων πετρελαιοκίνητων περονοφόρων μηχανημάτων αποφάσισε το Δ.Σ.του ΟΛΠ, το οποίο ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για ακόμα δύο διαγωνισμούς.

Εγκρίσεις σε προμήθειες εξοπλισμού από τον ΟΛΠ
Την έγκριση προμήθειας 18 καινούργιων πετρελαιοκίνητων περονοφόρων μηχανημάτων αποφάσισε το Δ.Σ.του ΟΛΠ, το οποίο ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για ακόμα δύο διαγωνισμούς.

Αναλυτικά, την έγκριση προμήθειας 18 καινούργιων πετρελαιοκίνητων περονοφόρων μηχανημάτων για τις ανάγκες φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων στο ΣΕΜΠΟ και την Κρουαζιέρα αποφάσισε το Δ.Σ.του ΟΛΠ.
 
Η προμήθεια θα γίνει με δημόσιο διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά.

Ο προϋπολογισμός και η διάθεση πίστωσης ανέρχεται στο ποσό των 450.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Τα περονοφόρα αυτά μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται στη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων στους αποθηκευτικούς χώρους του ΟΛΠ θα αντικαταστήσουν ισάριθμα παλαιά, τα οποία ο ΟΛΠ είχε προμηθευθεί το 1990, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού που προωθεί η Διοίκηση του ΟΛΠ σε όλους τους τομείς εξυπηρέτησης πελατών. 

Επίσης, το Δ.Σ. του ΟΛΠ ενέκρινε το πρακτικό προμήθειας τριών (3) Οχημάτων Στοιβασίας και Μεταφοράς Εμπορευματοκιβωτίων (ΟΣΜΕ) αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ.

Η προμήθεια έγινε μετά από διεθνή ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό, στον οποίο μειοδότης ανεδείχθη η εταιρία “Γερανολιμενική Α.Ε. ”, συνολικού κόστους 720.000 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
Με την προμήθεια και των τριών (3) ΟΣΜΕ κλείνει ο κύκλος των προμηθειών μηχανημάτων για το ΣΕΜΠΟ, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του και της αναμενόμενης περεταίρω αύξησης του όγκου των διακινούμενων εμπορευματοκιβωτίων. 

Τέλος, μετά από διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό η ίδια εταιρία υπήρξε μειοδότης και στο διαγωνισμό προμήθειας έξη (6) μεταχειρισμένων ελκυστήρων (Tractors) έλξης νταλικών Ro-Ro της εταιρίας NC Nielsen Δανίας, συνολικού κόστους 380.000 Ευρώ πλέον ΦΠΑ για τις ανάγκες του ΣΕΜΠΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v