Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιμένει η Stanley Leisure- προσέφυγε στο ΣτΕ

Προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατέθεσε η βρετανικών συμφερόντων Stanley Bet, στρεφόμενη κατά απόφασης του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη, η οποία της απαγόρευσε τη δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά τζόγου.

Επιμένει η Stanley Leisure- προσέφυγε στο ΣτΕ
Την επιμονή της Stanley Bet να εισέλθει στην ελληνική αγορά αθλητικού στοιχηματισμού καταδεικνύει η προσφυγή που, σύμδφωνα με δημοσιεύματα της εφημεριδας Κέρδος, κατέθεσε η βρετανικών συμφερόντων εταιρία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Συγκεκριμένα, η προσφυγή στρέφεται κατά της απόφασης που έλαβε το καλοκαίρι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, μέσω της οποίας αρνήθηκε να εκχωρήσει στην Stanley Bet άδεια παροχής υπηρεσιών στοιχήματος είτε με πράκτορες, είτε μέσω internet.

Όπως αναφέρει στην προσφυγή της η εταιρία, η απόφαση του υπουργού αντίκειται στους κανονισμούς και της οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την πλευρά του, ο ΟΠΑΠ δεν σχολιάζει την εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως το ίδιο θέμα εκκρεμεί ενώπιον της ευρωπαϊκής δικαιοσύνης όπου παρουσιάστηκε επίσης με πρωτοβουλία της Stanley Leisure, μητρικής της Stanley Bet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v