Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HoL: Ανάγκη για κεφαλαιακή ενίσχυση

Σε νέα αύξηση κεφαλαίου θα προχωρήσει εντός της τρέχουσας χρήσης η Hellas On Line καθώς τα ίδια κεφάλαιά της υποχώρησαν στα 3 εκατ. ευρώ μετά τις νέες ζημίες ύψους 19,8 εκατ. ευρώ με τις οποίες έκλεισε το 2011.

HoL: Ανάγκη για κεφαλαιακή ενίσχυση
Σε νέα αύξηση κεφαλαίου είναι πιθανόν να προχωρήσει εντός της τρέχουσας χρήσης η Hellas On Line καθώς τα ίδια κεφάλαιά της υποχώρησαν στα 3 εκατ. ευρώ, μετά τις νέες ζημίες ύψους 19,8 εκατ. ευρώ με τις οποίες έκλεισε το 2011.

Το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας κατά την 31η Δεκεμβρίου 2011 είναι πλέον κατώτερο από το 1/10 του μετοχικού κεφαλαίου της και επομένως πρέπει να προχωρήσει αμέσως σε κάποιες κινήσεις καθώς συντρέχει περίπτωση εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 48 του Κ.Ν. 2190/1920.

Η διοίκησή της, όπως αναφέρει στην έκθεση η οποία συνοδεύει τα αποτελέσματα, θα προβεί στη σύγκληση γενικής συνέλευσης, με σκοπό τη λήψη νέων μέτρων, ώστε το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας να μην είναι κατώτερο από το 1/10 του μετοχικού κεφαλαίου αυτής.

Σημειώνεται ότι η HoL ολοκλήρωσε στις 21 Νοεμβρίου αύξηση κεφαλαίου κατά 27,8 εκατ. ευρώ, ενώ λίγο αργότερα κεφαλαιοποιήθηκαν υποχρεώσεις προς τη μητρική της Intracom και τη συνδεόμενη Intrakat συνολικού ύψους 10,01 εκατ. ευρώ. Ως αντάλλαγμα η Intracom και η Intrakat έλαβαν προνομιούχες μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v