Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Στόχος το 1 εκατ. συνδρομητές

Στόχο να αποκτήσει 1.000.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας εντός του 2005 έχει θέσει η Q-Telecom, η οποία έχει σήμερα 700.000 συνδέσεις και θα συνεχίσει να εστιάζει στην αγορά της καρτοκινητής.

Q-Telecom: Στόχος το 1 εκατ. συνδρομητές
Στόχο να αποκτήσει 1.000.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας εντός του 2005 έχει θέσει η Q-Telecom, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Η Q έχει σήμερα 700.000 συνδέσεις και θα συνεχίσει να εστιάζει στην αγορά της καρτοκινητής. Η Q-Telecom, επίσης, θα παρέχει άμεσα νέες υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την τεχνολογία GPRS, όπως MMS και WAP.

Παράλληλα, συνεχίζει να αναπτύσσει το ραδιοδίκτυό της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2005 θα το επεκτείνει και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα (Πάτρα, Λάρισα, Βόλος κ.λπ.).

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, κατά το 2004 οι πωλήσεις της θα ξεπεράσουν τα 100 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2005 αναμένεται ο κύκλος εργασιών να υπερβεί τα 150 εκατ. ευρώ, με υψηλή κερδοφορία και σημαντικές ταμειακές ροές.

Στη σταθερή τηλεφωνία θα δοθεί έμφαση στην αξιοποίηση του δικτύου Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης για πληρέστερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών της με την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων (υπηρεσίες μετάδοσης φωνής, δεδομένων και πρόσβαση στο Ιnternet).

Αύξηση προβλέπεται και στις συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας με κωδικό επιλογής φορέα (1765), με εστίαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ η Q-Telecom θα συνεχίσει επίσης την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά των καρτών σταθερής τηλεφωνίας προπληρωμένου χρόνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v