ΟΛΠ: Αλλαγές στη σύνθεση του δ.σ.

Αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, με τον κ. Γεώργιο Νουχουτουρίδη να είναι ο νέος εκπρόσωπος των λιμενεργατών και τον κ. Ευστράτιο Μπαλαμπανίδη ο εκπρόσωπος των υπαλλήλων. Οι υπόλοιπες αλλαγές στη σύνθεση.

ΟΛΠ: Αλλαγές στη σύνθεση του δ.σ.
Αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, με τον κ. Γεώργιο Νουχουτουρίδη να είναι ο νέος εκπρόσωπος των λιμενεργατών και τον κ. Ευστράτιο Μπαλαμπανίδη ο εκπρόσωπος των υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Χρήστος Αγραπίδης υποδείχθηκε εκ νέου ως εκπρόσωπος του Δήμου Πειραιά και ο κ. Πέτρος Κυριακού υποδείχθηκε ως εκπρόσωπος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

Επίσης το δ.σ διόρισε τον κ. Χρήστο Αντωνίου, μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ, ως αντιπρόεδρο, νόμιμο αναπληρωτή του προέδρου.

Μετά τα ανωτέρω η νέα σύνθεση του δ.σ έχει ως εξής:

Ο κ. Γκόνης Αναστάσιος, πρόεδρος δ.σ, μη εκτελεστικό μέλος, ο κ. Αντωνίου Χρήστος, αντιπρόεδρος δ.σ, αναπληρωτής του προέδρου, μη εκτελεστικό μέλος, ο κ. Γιαννής Νικόλαος, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.

Ακόμη, ο κ. Αναστασόπουλος Νικόλαος, ορίστηκε αναπληρωτής του Διευθύνοντος Συμβούλου, εκτελεστικό μέλος, ο κ. Σαμόλης Δημήτριος, μη εκτελεστικό μέλος, ο κ. Αρεταίος Λυκούργος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Παράλληλα, ο κ. Φίλιππας Νικόλαος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, ο κ. Μπαλαμπανίδης Ευστράτιος, εκπρόσωπος των υπαλλήλων, μη εκτελεστικό μέλος, ο κ. Νουχουτίδης Γεώργιος, εκπρόσωπος των λιμενεργατών, μη εκτελεστικό μέλος, ο κ. Κυριακού Πέτρος, εκπρόσωπος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, μη εκτελεστικό μέλος, και ο κ. Αγραπίδης Χρήστος, εκπρόσωπος του δήμου Πειραιά, Δήμαρχος Πειραιά, μη εκτελεστικό μέλος.

Επίσης το το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ανέθεσε την αρμοδιότητα της εποπτείας των εσωτερικών ελεγκτών της εταιρίας, στον αντιπρόεδρο του δ.σ κ. Χρήστο Αντωνίου και στην Ελεγκτική Επιτροπή που συγκροτήθηκε και αποτελείται από τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη Λυκούργο Αρεταίο και Νικόλαο Φίλιππα.

Ακόμη, συγκρότησε εκτελεστική επιτροπή στην οποία θα μετέχουν ο διευθύνων σύμβουλος και τα μέλη του δ.σ., Νικόλαος Αναστασόπουλος και Δημήτριος Σαμόλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v