Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγορά οικοπέδου από ΕΧΑΕ

Το ποσόν των 17, 4 εκατ. ευρώ κατέβαλε ο όμιλος ΕΧΑΕ για την αγορά εκτάσεως επί της Λεωφόρου Αθηνών όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο κτιριακό συγκρότημα που θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του ομίλου.

Αγορά οικοπέδου από ΕΧΑΕ
Η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοίνωσε, ότι προχώρησε στην αγορά εκτάσεως επί της οποίας θα ανεγερθεί το κτιριακό συγκρότημα που θα στεγάσει τις υπηρεσίες των εταιριών του ομίλου ΕΧΑΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η έκταση, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών 108-110, έχει συνολική επιφάνεια 7.900,97 τετραγωνικά μέτρα και αγοράστηκε έναντι του συνολικού ποσού των 17.400.000 ευρώ.

Η αγορά οικοπέδου είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του έργου της ανέγερσης του νέου κτιρίου και αποτελεί δέσμευση της εταιρίας για τη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν κατά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο. Το προσωπικό των εταιριών του ομίλου ΕΧΑΕ σήμερα στεγάζεται σε περισσότερα από 17 διαφορετικά σημεία στην Αττική.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συγκέντρωση του προσωπικού αλλά και των εργασιών του ομίλου εκτιμάται ότι θα αποδώσει σημαντικά οφέλη, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για τη μείωση του οικονομικού κόστους των εταιρειών αλλά και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v