Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕTE: Διερευνά πώληση ασφαλιστικής της Finans

Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση ασφαλιστικής θυγατρικής της Finansbank, Finans Emeklilik, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg η Εθνική Τράπεζα. Δεν πουλάει τη Finans η Εθνική, γράφει η Sabah.

ΕTE: Διερευνά πώληση ασφαλιστικής της Finans
Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση ασφαλιστικής θυγατρικής της Finansbank βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, η Εθνική Τράπεζα

Κατά το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται «τέσσερα άτομα με γνώση της κατάστασης», προς το παρόν υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να είναι η AXA και η ιαπωνική Sompo Japan Insurance INC, η οποία απέκτησε το 2010 είχε εξαγοράσει και μια άλλη τουρκική ασφαλιστική, την Fiba Sigorta.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Εθνική Τράπεζα εργάζεται ήδη με τις UBS και Bank of America για τις διαδικασίες πώλησης της Finans Emeklilik & Hayat AS, οι οποίες παραμένουν μυστικές.

Εξάλλου, η Εθνική Τράπεζα δεν σχεδιάζει να πουλήσει την Finansbank αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah, επικαλούμενο δηλώσεις του αντιπροέδρου της Finansbank, Sinan Sahinbas.

"Η Εθνική εξακολουθεί να επενδύει στην Finansbank προκειμένου να στηρίξει την ανάπτυξης του ιδρύματος", δήλωσε ο κ. Sahinbas. Η τράπεζα ολοκλήρωσε αύξηση κεφαλαίου ύψους 1,4 δισ. δολαρίων τον Ιανουάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v