Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Πτώση κερδών σε όμιλο, μητρική

Στα 29,5 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη εννεαμήνου της Intracom καταγράφοντας μείωση 12,9%. Τα προ φόρων κέρδη της μητρικής διαμορφώθηκαν στα 27,4 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας πτώση 19,7%.

Intracom: Πτώση κερδών σε όμιλο, μητρική
Στα 29,5 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη εννεαμήνου της Intracom καταγράφοντας μείωση 12,9%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου, που διαμορφώθηκαν στα 34,3 εκατ. ευρώ, με βάση τις δημοσιευμένες λογιστικές καταστάσεις.

Τα προ φόρων κέρδη της μητρικής διαμορφώθηκαν στα 27,4 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας πτώση 19,7% σε σχέση με τα 34,2 εκατ. ευρώ του περσινού εννεαμήνου.

Εξάλλου, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Intracom ανήλθε στα 446,1 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας πτώση 2,5% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, κατά την οποία διαμορφώθηκαν στα 457,9 εκατ. ευρώ.

Ο κύκλος εργασιών της μητρικής διαμορφώθηκε στα 354,9 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας υποχώρηση 1,8%, σε σχέση με τα 361,7 εκατ. ευρώ του περσινού εννεαμήνου.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Intracom τόσο στη μητρική όσο και στον όμιλο, διαμορφώθηκαν στο εύρος και ελαφρώς υψηλότερα των εκτιμήσεων που πραγματοποίησε η διοίκηση της εταιρίας στις αρχές Νοεμβρίου.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance στο πρωινό report της (29/11) χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Intracom ανάλογα των εκτιμήσεων. Η Marfin Analysis, από την πλευρά της, διατηρεί τις προβλέψεις της για το 2004, ενώ τονίζει ότι οι προοπτικές της εταιρίας εξαρτώνται, μεταξύ άλλων, από την ικανότητά της να αντισταθμίσει τη μειωμένη συνεισφορά του ΟΤΕ.

H Εurobank Sec. στο πρωινό report της (29/11) θεωρεί ότι τα μεγέθη της Intracom κινήθηκαν στο εύρος των προβλέψεων που πραγματοποίησε και υπογραμμίζει ότι η εταιρία διαπραγματεύεται 16 φορές τα EPS 2004, με βάση τα εκτιμώμενα κέρδη για το τρέχον έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v