Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Συνεργασία με την εταιρία Linksys

Tην έναρξη της συνεργασίας της με τη Linksys, εταιρία της Cisco Systems, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μια πλήρη σειρά προϊόντων δικτύωσης, που απευθύνονται στη μικρή επιχείρηση, αλλά και στους οικιακούς χρήστες, γνωστοποίησε η εταιρία Info-Quest.

Info-Quest: Συνεργασία με την εταιρία Linksys
Tην έναρξη της συνεργασίας με την Linksys, εταιρία της Cisco Systems, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μια πλήρη σειρά προϊόντων δικτύωσης, που απευθύνονται στη μικρή επιχείρηση, αλλά και στους οικιακούς χρήστες, γνωστοποίησε η εταιρία Info-Quest.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Info-Quest, η εταιρία Linksys, κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά των λύσεων επικοινωνίας για μικρές επιχειρήσεις, γραφεία και οικιακή χρήση.

Αναλυτικότερα, διαθέτει μια πλήρη σειρά προϊόντων, που επιτρέπουν σε μικρές ομάδες χρηστών (2 – 20 χρήστες) να δημιουργήσουν, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος και χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ολοκληρωμένα δικτυακά περιβάλλοντας, υψηλής απόδοσης & αξιοπιστίας, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών.

Σημειώνεται, πως αιχμή του δόρατος για τη Linksys, αποτελούν τα προϊόντα ασύρματης δικτύωσης, που κατακτούν σταδιακά τόσο τη SOHO όσο και την καταναλωτική αγορά, χάρη στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Η Linksys, εξάλλου, κατέχει την 1η θέση σε πωλήσεις διεθνώς σε προϊόντα ασύρματης δικτύωσης (WLAN) με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 19% (βάσει κύκλου εργασιών 2003).

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο καταναλωτής, μπορεί για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της Linksys και να δημιουργήσει εύκολα και οικονομικά ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι του, για να πραγματοποιήσει τα ακόουθα:

* Να ”σερφάρει” με ασφάλεια, να στέλνει και να λαμβάνει e-mails να έχει πρόσβαση σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια στο Internet, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού κι αν βρίσκεται, χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων

* Nα χρησιμοποιεί τις περιφερειακές συσκευές – εκτυπωτή, scanner κλπ – χωρίς να απαιτείται φυσική σύνδεση με τον υπολογιστή του,

* Να τηλεφωνεί, διοδεύοντας τις κλήσεις του μέσω του Internet

* Να αλλάξει εξ ολοκλήρου τον τρόπο που εργάζεται, επικοινωνεί, διασκεδάζει

Τα προϊόντα Linksys διατίθενται στην αγορά μέσω του δικτύου μεταπωλητών της Info-Quest, καθώς και των αλυσίδων λιανικής πώλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v