Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MFG: Εγκριση προγράμματος stock option από γ.σ.

Τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών που θα εκδοθούν και δεν θα υπερβαίνουν το 1/10 του αριθμού των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας, αποφάσισε η γ.σ. της Marfin Financial Group. Η τιμή διάθεσης των μετοχών ορίστηκε σε 8,72 ευρώ ανά μετοχή.

MFG: Εγκριση προγράμματος stock option από γ.σ.
Τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών που θα εκδοθούν και δεν θα υπερβαίνουν το 1/10 του αριθμού των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας, αποφάσισε η β’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Marfin Financial Group, που συνήλθε στις 22 Νοεμβρίου 2004 με απαρτία 39,37%.

Η διάθεση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών αφορά σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών και η τιμή διάθεσης των μετοχών ορίστηκε σε 8,72 ευρώ ανά μετοχή.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος θα είναι 5ετής, τα δε δικαιώματα θα δύνανται να ασκηθούν εν όλω ή εν μέρει μετά το 3ο έτος.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση εταιρικών γεγονότων (π.χ. αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου, μειώσεων μετοχικού κεφαλαίου, συγχωνεύσεων κ.ο.κ.) οι όροι του προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων θα αναπροσαρμόζονται κατά τρόπον ώστε να παραμένουν ακέραια τα δικαιώματα των δικαιούχων μελών και στελεχών.

Οσον αφορά στο δεύτερο θέμα της γ.σ. που ήταν διάφορες ανακοινώσεις, τα αρμόδια όργανα της Marfin Financial Group απάντησαν σε ερωτήματα των παρισταμένων μετοχών σχετικά με την πορεία των εργασιών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v