Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση της Intralot για τη διεθνή εξάπλωση

Η Ιntralot διακρίθηκε, μεταξύ των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας, για την επιτυχημένη διεθνή εξάπλωσή της, λαμβάνοντας το βραβείο “Καλύτερης Εταιρείας Διεθνούς Αγοράς” .

Βράβευση της Intralot για τη διεθνή εξάπλωση
Η Ιntralot διακρίθηκε, μεταξύ των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας, για την επιτυχημένη διεθνή εξάπλωσή της, λαμβάνοντας το βραβείο “Καλύτερης Εταιρείας Διεθνούς Αγοράς” στην ειδική εκδήλωση απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ».

Όπως ανφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία:

“Με κινητήριο δύναμη την εξωστρέφεια, η Ιntralot κατόρθωσε μέσα σε 20 χρόνια λειτουργίας να εξαπλώσει τη διεθνή παρουσία της σε 53 χώρες και στις 5 ηπείρους, με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης και επιτυγχάνοντας έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ, περίπου 93% του τζίρου της, από τη διεθνή δραστηριότητά της.

Έχοντας στο δυναμικό της τα πιο εξειδικευμένα και υψηλά καταρτισμένα στελέχη, η Intralot επενδύει σημαντικά κεφάλαια στην Έρευνα και την Ανάπτυξη παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτόμα νέα προϊόντα και υπηρεσίες”, δήλωσε ο κ. Ηλίας Αθανασίου, Strategic Planning Director του Ομίλου Intralot, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Τα βραβεία αποτελούν μία πρωτοβουλία του οικονομικού περιοδικού “ΧΡΗΜΑ”. Οι εταιρείες που βραβεύονται επιλέγονται από το επενδυτικό κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προβολή και διάκριση των καλύτερων εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v