Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάνει πίσω η Ουάσιγκτον στα σχέδια για τζόγο

Οι πληροφορίες για "έμμεσο" τρόπο με τον οποίο η Intralot ανέλαβε έργο στις ΗΠΑ έγιναν αφορμή να μη γίνει η Ουάσιγκτον DC η πρώτη πόλη των ΗΠΑ με δικό της site για διαδικτυακό τζόγο.    

Κάνει πίσω η Ουάσιγκτον στα σχέδια για τζόγο
Την απόφαση να μην ισχύσει στην Ουάσιγκτον DC ο πρώτος νόμος για τον διαδικτυακό τζόγο στις ΗΠΑ έλαβε το συμβούλιο της πόλης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η υποστήριξη στη συγκεκριμένη ρύθμιση σταμάτησε όταν ήρθαν στην επιφάνεια πληροφορίες για "έμμεσες" διαδικασίες με τις οποίες η ελληνική Intralot είχε κερδίσει την ανάληψη του σχετικού έργου.

Η οικονομική επιτροπή του συμβουλίου της πόλης με ψήφους 3 έναντι 2 αποφάσισε να μην ισχύσει ο σχετικός νόμος, ενώ και ο δήμαρχος που έως πρόσφατα υποστήριζε το σχέδιο του διαδικτυακού τζόγου άλλαξε στάση.

Η Ουάσιγκτον DC επρόκειτο να γίνει η πρώτη πόλη των ΗΠΑ που θα είχε δικό της site αφιερωμένο σε παιχνίδια όπως το blackjack και το online poker, αν και, με βάση το σχετικό τηλεγράφημα, η προοπτική αυτή άρχισε να χάνει έδαφος τον Δεκέμβριο, όταν από τις αρχές της πόλης ανακοινώθηκε ότι τελικώς τα έσοδα του τρέχοντος έτους θα ξεπεράσουν τις προβλέψεις κατά 42 εκατ. δολάρια.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v