Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Εργο για το Υπουργείο Απασχόλησης

Eργο για το Υπουργείο Απασχόλησης που αφορά στη πιλοτική λειτουργία πληροφοριακού συστήματος καταγραφής νέας επιδότησης τακτικής ανεργίας και εξυπηρέτησης εργαζομένων και επιχειρήσεων, ύψους 808.082,60 ευρώ, ανέλαβε η Info-Quest.

Info-Quest: Εργο για το Υπουργείο Απασχόλησης
Την πιλοτική λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος καταγραφής νέας επιδότησης τακτικής ανεργίας και εξυπηρέτησης Εργαζομένων και Επιχειρήσεων, για λογαριασμό του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, γνωστοποίησε ότι ξεκινά η Info-Quest.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η πιλοτική λειτουργία θα υλοποιηθεί σε 4 εγκαταστάσεις - Κεντρική Υπηρεσία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Επιθεώρηση Εργασίας Περιστερίου, Επιθεώρηση Εργασίας Δυτικής Αθήνας, Επιθεώρηση Εργασίας Ανατολικής Θεσσαλονίκης - καθώς και στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου (Πειραιώς 40).

Στην συνέχεια θα γίνει η εξάπλωση (Roll Out) του Πληροφοριακού Συστήματος σε 83 σημεία σε όλη την Ελλάδα και θα διασυνδεθούν, οι Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας, η Κεντρική και οι Περιφερειακές Υπηρεσίες Κοινωνικής και Τεχνικής Επιθεώρησης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και η Κεντρική Υπηρεσία του ΟΑΕΔ και τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης.

Το έργο, ύψους 808.082,60 ευρώ, και συνολικής διάρκειας 28 μηνών, κατακυρώθηκε στην Info-Quest έπειτα από ανοικτό διαγωνισμό και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ”Κοινωνία της Πληροφορίας”, στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ. Το έργο αφορά στο σχεδιασμό και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος, για την Καταγραφή της Τακτικής Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και την εξυπηρέτηση Εργαζομένων και Επιχειρήσεων από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Επ.Ε.) και το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.

Περιλαμβάνει την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, τη δημιουργία ενός δικτύου extranet, το σχεδιασμό και ανάπτυξη εφαρμογών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών Συντήρησης και Εκπαίδευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v